نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مطللع شدن از بسته شدن یک برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza_Nazem
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    250

    مطللع شدن از بسته شدن یک برنامه

    دوستان

    من در برنامه خود یک فایل exe داسی را اجرا می کنم و چگونه می توانم از بسته شدن ( بعد ار اجرا برنامه exe ) این برنامه مطلع شوم

  2. #2
    یعنی میخوای تا زمانی که برنامه بسته نشده کار دیگه ایی انجام نده؟
    اگر منظورت اینه در قسمت نکته های دلفی یک کد هست که خیلی جالبه.میتونی از اون استفاده کنی.
    اینهم نمونه اش.

    function ExecutePrg(const CmdLine: String; const Wait: boolean): boolean;
    var
    LastError: Integer;
    ExitCode: Cardinal ;
    StartupInfo: TStartupInfo;
    ProcessInfo: TProcessInformation;
    begin
    FillChar(StartupInfo,Sizeof(StartupInfo),#0);
    StartupInfo.cb := Sizeof(StartupInfo);
    StartupInfo.dwFlags := STARTF_USESHOWWINDOW or STARTF_FORCEONFEEDBACK;
    StartupInfo.wShowWindow := SW_SHOWNORMAL;
    Result := CreateProcess(nil, // ptr to name of executable module
    PChar(CmdLine), // ptr to command line string
    nil, // ptr to process security attributes
    nil, // ptr to thread security attributes
    false, // handle inheritance flag
    CREATE_NEW_CONSOLE or NORMAL_PRIORITY_CLASS, // creation flags
    nil, // ptr to new environment block
    nil, // ptr to current directory name
    StartupInfo, // ptr to STARTUPINFO
    ProcessInfo); // ptr to PROCESS_INFORMATION
    if Result then
    begin
    if Wait then
    begin
    repeat
    Application.ProcessMessages;
    GetExitCodeProcess(ProcessInfo.hProcess, ExitCode);
    until (ExitCode <> STILL_ACTIVE);
    end;
    end
    else
    begin
    LastError := GetLastError;
    MessageDlg(' (Error : ' +IntToStr(LastError) +')', mtError, [mbOK], 0);
    end;
    end;


  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار amin a.^2
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    یه جایی همین دورورا
    پست
    67
    اگر میشه بیشتر توضیح بدید شما می خواهید از بسته شدن برنامه مطلع بشید یا فایلexe؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza_Nazem
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    250
    از بسته شدن فایل exe داسی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    می تونی در لیست Process ها چک کنی آیا اون فایل وجود داره یا نه!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •