نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انتخاب دوستونه از جدول (ستون اول رشته و ستون دوم عددی) از database به وسیله dataset. dataadapter

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    انتخاب دوستونه از جدول (ستون اول رشته و ستون دوم عددی) از database به وسیله dataset. dataadapter

    سلام
    از عنوان پست مشخصه که منظورم چیه
    من میتونم چند ستون رو بیارم بریزم توی کمبوباکس
    ولی من میخوام دو فیلد عددی و یه فیلد رشته از جدول انتخاب و اطلاعاتشو نمایش بدم
    این کدی رو که میزارم و استفاده کردم فقط و فقط میاد فیلد های عددی رو برای من نمایش میده
    SqlDataAdapter dtaa = new SqlDataAdapter("select name , code + \'\' + fi as str  from ajnas ", "Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto  ry|\\Database1.mdf;Integrated Security=True;Conn" +    "ect Timeout=30;User Instance=True");
    DataSet dss = new DataSet();
    dtaa.Fill(dss, "ajnas");
    dtaa.Dispose();
    ComboBox1.DataSource = dss.Tables[0];
    ComboBox1.DisplayMember = "str";

    و ایم روش رو هم تست کردم روی مقدار فیلد اول خطا میگیره
    SqlDataAdapter dtaa = new SqlDataAdapter("select  code + \'\' + name as str  from ajnas ", "Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto  ry|\\Database1.mdf;Integrated Security=True;Conn" +
    "ect Timeout=30;User Instance=True");

    asdasdasdasdas.jpg


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: انتخاب دوستونه از جدول (ستون اول رشته و ستون دوم عددی) از دیتا بیس به وسیله dataset. data

    سلام
    خودم پیداش کردم میازرم تا دوستان دیگه اگه به این مشکل برخوردن بتونن استفاده کنند
    برای این باید بیای فلیدی عددی رو تبدیل کنند به رشته از دستورات t-sql
    "select convert(varchar, code)+\'\'+name as str from ajnas "

    و دو فیلد عددی و یک فیلد رشته
    "select convert(varchar,code)+\' ......... \'+name+\' ......... \'+ +convert(varchar, fi) as str from aj" +
    "nas "
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 02 مهر 1395 در 19:25 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: انتخاب دوستونه از جدول (ستون اول رشته و ستون دوم عددی) از دیتا بیس به وسیله dataset. data

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    سلام
    خودم پیداش کردم میازرم تا دوستان دیگه اگه به این مشکل برخوردن بتونن استفاده کنند
    برای این باید بیای فلیدی عددی رو تبدیل کنند به رشته از دستورات t-sql
    "select convert(varchar, code)+\'\'+name as str from ajnas "

    و دو فیلد عددی و یک فیلد رشته
    "select convert(varchar,code)+\' ......... \'+name+\' ......... \'+ +convert(varchar, fi) as str from aj" +
    "nas "
    سلام دوست من وقتت بخیر ، دوست من این روشی DataAdapter رو نوشتی اصلا اصولی نیست بهتر اینه ConnectionString خودت رو داخل یه متغیر از نوع SqlConnection تعریف کنی به این صورت

    SqlConnection cn = new SqlConnection("ConnectionString");

    بعد کد هاتون رو به این صورت بنویسید

    cn.Open();
    var da = new SqlDataAdapter("select Code,name,fi from ajnas ", con);
    using (var Ds = new DataSet())
    {
    da.Fill(Ds);
    for (var i = 0; i < Ds.Tables[0].Rows.Count; i++)
    {
    comboBox1.Items.Add(Ds.Tables[0].Rows[i][0] + " " + Ds.Tables[0].Rows[i][1] + " " +
    Ds.Tables[0].Rows[i][2]);
    }
    }
    cn.Close();




    به نظرت اینطور بهتر نیست ، درصد خطایی که ممکنه توی نوشتن Query به وجود میاد توی این کد نسبت به کدی شما نوشتید بسیار کم شده .


    پیروز و موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتقال مغادير انتخاب شده از بانك به صفحه ديگر
    نوشته شده توسط MS.Worm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مرداد 1390, 15:00 عصر
  2. افزودن ROW انتخاب شده از grideview به grideview دیگر
    نوشته شده توسط ahmad1345 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 09:46 صبح
  3. سوال: انتخاب قسمتي از عكس به عنوان button
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 01 آذر 1388, 19:28 عصر
  4. انتخاب نوشته از راست به چپ
    نوشته شده توسط Mask در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آبان 1388, 14:26 عصر
  5. مرتب کردن ستون های عددی ذخیره شده به صورت رشته
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 13:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •