نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در پرینت مستقیم در stimulsoft mvc

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اراک
    پست
    230

    مشکل در پرینت مستقیم در stimulsoft mvc

    با سلام خدمت اساتید من میخواستم از گزارشم پرینت مستقیم بگیرم از کد زیر استفاده کردم توی لوکال جواب میده ولی در سرور خطای زیر رو میده ؟؟؟؟
    Showing a modal dialog box or form when the application is not running in UserInteractive mode is not a valid operation. Specify the ServiceNotification or DefaultDesktopOnly style to display a notification from a service application.

     public ActionResult GetReportSnapshot()


     {
    List<int?> factid = new List<int?> ();
    if (TempData["factid"]!=null)
    factid = (List<int?>)TempData["factid"];


    StiReport report = new StiReport();
    StiOptions p = new StiOptions();


    var factorview = db.factitems.ToList();


    string Path = Server.MapPath("~/Content/Reports/factorreport.mrt");
    report.Load(Path);
    report.RegBusinessObject("factorview", factorview);


    report.Render(false);
    // report.InvokePrinted();
    // report.InvokePrinting();
    report.Print(false);





    return StiMvcViewer.GetReportSnapshotResult(this.HttpCont ext,report);
    }


    @Html.Stimulsoft().StiMvcViewer(



    "MvcViewer1", new StiMvcViewerOptions()
    {


    Appearance = { ScrollbarsMode = true },
    Localization = "~/Content/Reports/Localization/fa.xml",
    Width = Unit.Percentage(100),



    Toolbar = { Zoom = 75, PrintDestination = StiPrintDestination.Direct },
    Actions =


    {

    GetReportSnapshot = "GetReportSnapshot",
    ViewerEvent = "ViewerEvent",
    PrintReport = "PrintReport",




    }


    } )

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اراک
    پست
    230

    نقل قول: مشکل در پرینت مستقیم در stimulsoft mvc

    سلام به همه دوستان .
    پرینت مستقیم در وب وجود نداره تا اینجای که من متوجه شدم به دلیل مشکل امنیتی . البته مثل اینکه با vbscript یه کارایی تو ie میشه کرد که بدرد دیگه نمیخوره فقط نهایتا مثلا در کروم میشه پیش نمایش رو با تعریف کیوسک برداشت . اگه راه حلی به نطرتون رسید خوشحال میشم اینجا ذکر کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamzehsh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    https://samanhis.ir
    سن
    42
    پست
    166

    نقل قول: مشکل در پرینت مستقیم در stimulsoft mvc

    نقل قول نوشته شده توسط amir3321 مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان .
    پرینت مستقیم در وب وجود نداره تا اینجای که من متوجه شدم به دلیل مشکل امنیتی . البته مثل اینکه با vbscript یه کارایی تو ie میشه کرد که بدرد دیگه نمیخوره فقط نهایتا مثلا در کروم میشه پیش نمایش رو با تعریف کیوسک برداشت . اگه راه حلی به نطرتون رسید خوشحال میشم اینجا ذکر کنید.
    آیا راه حلی پیدا کردید که کمکی به ما بکنه؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در پرینت مستقیم در stimulsoft mvc
    نوشته شده توسط amir3321 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 03 مهر 1395, 15:59 عصر
  2. سوال: مشکل در Stimulsoft Reports
    نوشته شده توسط alireza.wise در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مرداد 1395, 20:04 عصر
  3. سوال: مشکل در stimulsoft
    نوشته شده توسط bhmthe در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 دی 1394, 16:06 عصر
  4. سوال: مشکل در Stimulsoft (فرستادن پارامتر)
    نوشته شده توسط yashar666 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 18 دی 1391, 20:22 عصر
  5. سوال: مشکل در نصب MVC بر روی VS2008
    نوشته شده توسط Mohandes2009 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 10:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •