نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خطای Object reference not set to an instance of an object در هنگام اجرا سایت برروی هاست

  1. #1

    خطای Object reference not set to an instance of an object در هنگام اجرا سایت برروی هاست

    با سلام در هنگام اپلود سایت برروی هاست با این خطا مواجه شدم مشکل از کجاست؟
    http://s9.picofile.com/file/8268634150/Cap1ture.JPG

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kamranetemadi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    311

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object در هنگام اجرا سایت برروی هاست

    کانکشن استرینگت لوکال نیست احیانا؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object در هنگام اجرا سایت برروی هاست

    کد صفحه web.config

    <?xml version="1.0"?>
    <!--
    For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=169433
    -->
    <configuration>
    <connectionStrings>
    <remove name="LocalSqlServer" />
    <add name="MSSQLSERVER2014" connectionString="Data Source=ehyagara_revivalists;Initial Catalog=revivalists;Integrated Security=True User ID=***;Password=****" providerName="System.Data.SqlClient" />
    </connectionStrings>
    <system.web>
    <compilation debug="true" targetFramework="4.0" defaultLanguage="C#‎‎‎‎" />
    <customErrors mode="Off" />
    </system.web>
    </configuration>
    آخرین ویرایش به وسیله mahansh : دوشنبه 05 مهر 1395 در 20:51 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار kamranetemadi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    311

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object در هنگام اجرا سایت برروی هاست

    نیاز نبود با پسورد بذاری که هکت کنن!!!!!!!!!!
    Data Source اشتباس

    معمولا اینطوری تعریف میشه
    Data Source=130.182.79.165\sqlserver2008r2
    آی پی سرورتو بجای آی پی که گذاشتم بذار
    همینطور نسخه sqlserver

  5. #5

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object در هنگام اجرا سایت برروی هاست

    با اینکه وارد کردم ولی بازهم همین خطا را میده
    Data Source=192.168.78.**/MSSQLSERVER2014

  6. #6

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object در هنگام اجرا سایت برروی هاست

    سلام دوست گلم خب اسم کانکشن رو اشتباه زدی
    name="MSSQLSERVER2014"؟؟؟؟
    توی عکسی که گذاشتی ببین اسمش چیه؟؟؟
    دوتا چیز بسیار متفاوت!!!

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object در هنگام اجرا سایت برروی هاست

    سلام

    شما داخل پنل هاست می تونید نمونه connection string رو پیدا کنید و فقط باید نام کاربری و پسورد خوتون رو جایگزین کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دلیل خطای Object reference not set to an instance of an object چیست؟
    نوشته شده توسط debugger در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 10 مهر 1389, 23:01 عصر
  2. علت خطای Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط pikoolas در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 21 اسفند 1388, 21:25 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1388, 15:25 عصر
  4. خطای Object reference not set to an instance of an object. در دیتاتیبل
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1388, 10:48 صبح
  5. خطای Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط sunboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 شهریور 1383, 10:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •