نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: شکل کامل دستور SELECT Query

  1. #1

    Question شکل کامل دستور SELECT Query

    سلام دوستان
    شکل کلی و آپشنهای دستور SELECT به چه صورت هست؟
    میخواهم از جدول بانک 3رکورد انتخاب کنم با سه شرط که ممکن هست برای هر شرطی تعداد بیشتر از یک رکورد وجودداشته باشد. با چه کدی میتونم مشخص کنم که از هرکدام شرطها فقط اولین رکوردی که پیدامیشود راانتخاب کند؟
    متشکرم

  2. #2
    اولا که سوال با این تالار رابطه کمی داره
    ثانیا فیلدهای جدول و شرط هاتون رو بدین تا ببینیم چی میشه

  3. #3
    از کیورد Top استفاده کنید:

    Select Top 1 * From MyTable
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  4. #4
    از کیورد Top استفاده کنید
    این کلید top دقیقا چیکار میکنه؟!
    (علاقه شدیدی به select query دارم ;) )

  5. #5
    این کیورد تعداد مشخص شده از نتایج رو برمی گردونه، فرضا فقط دو رکورد اول از نتایج رو

  6. #6
    ضمنا در این کیورد میشه درصد هم برای رکوردهای بازگشتی مشخص کرد:
    Select TOP 15 PERCENT * from MyTable

    این کلید top دقیقا چیکار میکنه؟!
    (علاقه شدیدی به select query دارم ;) )
    این سوال باید در بخش SQL Server مطرح می شد اما:
    SELECT select_list 
    [ INTO new_table ]
    FROM table_source
    [ WHERE search_condition ]
    [ GROUP BY group_by_expression ]
    [ HAVING search_condition ]
    [ ORDER BY order_expression [ ASC | DESC ] ]
    The UNION operator can be used between queries to combine their results into a single result set.
    Syntax

    SELECT statement ::=
    < query_expression >
    [ ORDER BY { order_by_expression | column_position [ ASC | DESC ] }
    [ ,...n ] ]
    [ COMPUTE
    { { AVG | COUNT | MAX | MIN | SUM } ( expression ) } [ ,...n ]
    [ BY expression [ ,...n ]] ]
    [ FOR { BROWSE | XML { RAW | AUTO | EXPLICIT }
    [ , XMLDATA ]
    [ , ELEMENTS ]
    [ , BINARY base64 ]
    }
    ]
    [ OPTION ( < query_hint > [ ,...n ]) ]
    < query expression > ::=
    { < query specification > | ( < query expression > ) }
    [ UNION [ ALL ] < query specification | ( < query expression > ) [...n ] ]
    < query specification > ::=
    SELECT [ ALL | DISTINCT ]
    [ { TOP integer | TOP integer PERCENT } [ WITH TIES ] ]
    < select_list >
    [ INTO new_table ]
    [ FROM { < table_source > } [ ,...n ] ]
    [ WHERE < search_condition > ]
    [ GROUP BY [ ALL ] group_by_expression [ ,...n ]
    [ WITH { CUBE | ROLLUP } ]
    ]
    [ HAVING < search_condition > ]
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  7. #7
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    با سلام:
    میشه یکی من را راهنمایی کنه که کوئری من کجاش مشکل داره که اجرا نمیشه؟
    SELECT DISTINCT TOP {@count1}[Numid] FROM Tb_Master [WHERE Section IN @section]ORDER BY NEWID()"
    من با این کوئری میخوام x تا رکورد را به صورت random و Distinct با شرط مورد نظر بیرون بکشم.
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. select query with like
    نوشته شده توسط Easy_Systems در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 بهمن 1386, 21:38 عصر
  2. Select Query برای دو جدول
    نوشته شده توسط saeghe3000 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 مرداد 1386, 04:25 صبح
  3. خطا در اجرای دستور select query
    نوشته شده توسط frahimi در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1385, 12:30 عصر
  4. یک query با چند دستور select
    نوشته شده توسط delphiman00 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 28
    آخرین پست: یک شنبه 07 تیر 1383, 12:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •