نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: درخواست یک کد شرط

  1. #1

    درخواست یک کد شرط

    سلام
    اول وقتی تاریخ عضویتم در این فروم رو دیدم جالب بود! چون خیلی وقته اینجا نرسیدم بیام و 13 سال پیش اینجا عضو شدم!
    میخواهم یه کد شرط بزارم برای این دستور و این کد که در زیر هست و بگم اگه این کد وجود نداشت خالی بیاره و هیچی نمایش نده این کد هست به همراه css اون:

    <div class="navpeyman4">

    <?php single_cat_title(); ?>

    </div>


    الان وقتی که خود وردپرس مقدار نداره یه کادر سفید رنگ که همون کدهای سی اس اس هست رو نمایش میده می خواهم وقتی ورپرس مقدار نداشت همین کادر سفید کوچک رو نمایش نده
    در اصل میخواهم وقتی مقدار نداشت کلاس navpeyman4 رو مخفی کنه و روی قالب سایت نمایش نده!
    کادر سفید رنگ خالی که در سایت نمایش داده میشه در تصویر زیر ضمیمه کردم:

    Untitled.jpg

    لطفا یه کد شرط برام بنویسید
    با سپاس

  2. #2

    نقل قول: درخواست یک کد شرط


    <?php
    $single_cat = single_cat_title();
    if(!empty($single_cat)){
    ?>
    <div class="navpeyman4">
    <?=$single_cat?>
    </div>
    <?php
    }
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله مهرداد سیف زاده : شنبه 10 مهر 1395 در 11:10 صبح

  3. #3

    نقل قول: درخواست یک کد شرط

    سلام
    جناب سیف زاده کدی که دادید کار نکرد ولی با یک کد دیگه مشکل حل شد
    با سپاس

  4. #4

    نقل قول: درخواست یک کد شرط

    سلام
    جناب سیف زاده کدی که دادید کار نکرد ولی با یک کد دیگه مشکل حل شد
    با سپاس

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درخواست یک کد تبدیل HTML به PHP خاص !
    نوشته شده توسط digitak در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 خرداد 1389, 11:44 صبح
  2. سوال: درخواست يك كد براي وبلاگ
    نوشته شده توسط abam1989 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 30 بهمن 1388, 07:50 صبح
  3. سوال: درخواست یک کد
    نوشته شده توسط sh_1371 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 02 اسفند 1387, 00:23 صبح
  4. سوال: درخواست یک کد java scriptبرای قفل شدن کلیک راست
    نوشته شده توسط mina_student در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 28 دی 1387, 14:09 عصر
  5. درخواست یک کد برای انصال به دیتابیس
    نوشته شده توسط rojhin در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 28 فروردین 1386, 22:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •