نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کامپوننت رمزنگاری IP Works Encrypt

  1. #1

    کامپوننت رمزنگاری IP Works Encrypt

    سلام به دوستان و اسایید محترم،
    آیا کسی با کامپوننت IP Works Encrypt کار کرده؟
    به چه صورت می توانم متن فایل های تکست را داخل خود فایل رمزگداری کنم؟
    امنیت این فایل ها برایم حیاتی است.
    ایا از این کامپونت بهتر و قدرتمندتر هم در این زمینه وجود دارد؟
    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: کامپوننت رمزنگاری IP Works Encrypt

    نقل قول نوشته شده توسط 1072300 مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان و اسایید محترم،
    آیا کسی با کامپوننت IP Works Encrypt کار کرده؟
    به چه صورت می توانم متن فایل های تکست را داخل خود فایل رمزگداری کنم؟
    امنیت این فایل ها برایم حیاتی است.
    ایا از این کامپونت بهتر و قدرتمندتر هم در این زمینه وجود دارد؟
    سپاس
    سلام

    بعد از نصب مجموعه IP Works Encrypt، چندین کامپوننت نصب خواهد شد که هر کدوم با ستفاده از یکی از روش های متداول رمزگذاری، عملیات رمز گذاری رو انجام میده.

    برای مثال کامپوننت ipcRSA با استفاده از الگوریتم RSA این کار رو انجام میده. و ...

    شما میتونید یک تحقیقی در خصوص الگوریتم های رمزگذاری داشته باشی و کامپوننت مورد نظر رو(با توجه به نوع الگوریتمش) روی فرم قرار بدید

    موفق باشیم

  3. #3

    نقل قول: کامپوننت رمزنگاری IP Works Encrypt

    سلام، اگر امکان دارد برای روش AES یک نمونه کد با توضیح بفرمایید، سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله 1072300 : چهارشنبه 14 مهر 1395 در 23:25 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: کامپوننت رمزنگاری IP Works Encrypt

    نقل قول نوشته شده توسط 1072300 مشاهده تاپیک
    سلام، اگر امکان دارد برای روش AES یک نمونه کد با توضیح بفرمایید، سپاس
    سلام

    در مثال زیر متن ورودی رمزگذاری میگردد:


    procedure TForm1.BitBtnEncryptClick(Sender: TObject);
    begin
    try
    ipcAES1.UseHex := True;
    ipcAES1.InputMessage := EditInputMessage.Text;
    ipcAES1.KeyPassword := EditKeyPassword.Text;
    ipcAES1.Encrypt;
    EditOutputMessage.Text := ipcAES1.OutputMessage;
    except
    on E: Exception do
    ShowMessage(E.Message);
    end;
    end;


    و در این مثال فایل انتخاب شده رمزگذاری می گردد:


    procedure TForm1.BitBtnEncryptFileClick(Sender: TObject);
    begin
    try
    ipcAES1.UseHex := True;
    ipcAES1.InputFile := EditInputFileAddress.Text;
    ipcAES1.OutputFile := EditOutputFileAddress.Text;
    ipcAES1.KeyPassword := EditFileKeyPassword.Text;
    ipcAES1.Encrypt;
    ShowMessage('فایل با موفقیت رمزگذاری گردید.');
    except
    on E: Exception do
    ShowMessage(E.Message);
    end;
    end;


    برای رمزگشایی هم از متد Decrypt استفاده می شود.(به یاد داشته باشید که برای رمزگشایی متن/فایل ورودی باید متن/فایل رمزشده باشد)

    موفق باشیم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کامپوننت رمزنگاری ؟
    نوشته شده توسط Nima NT در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 05 اسفند 1387, 15:55 عصر
  2. سوال: درخواست کامپوننت یا سورس جهت Encrypt کردن یک رشته
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1387, 08:29 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •