نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تبدیل انواع متغیر ها یه یکدیگر و کست کردن

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها....
    پست
    49

    تبدیل انواع متغیر ها یه یکدیگر و کست کردن

    با عرض سلام خدمت همه دوستان برنامه نویس و فعال توی زمینه اندروید
    من دنبال کد برای " لیست کردن برنامه های نصب شده روی گوشی " گشتم
    که تونستن داخل این سایت
    http://stacktips.com/tutorials/android/how-to-get-list-of-installed-apps-in-android

    کد خوبی پیدا کنم
    الان من دنبال ساده نوشتن هر چه بیشتر این کد هستم چون می خوام کم کم زیاد کنم که بدونم هر قسمت کد دقیقا داره چیکار میکنه مثلا custom list view نداشته باشه و خیلی چیزهای دیگه
    من تونستم کد تا بدین جا ساده کنم
    که هم کار کنه هم ساده باشه ( دنبال یه برنامه با کارایی بالا نیستم)
    package com.example.petriks.myapplication;

    import android.content.pm.ApplicationInfo;
    import android.content.pm.PackageManager;
    import android.os.Bundle;
    import android.app.ListActivity;
    import android.widget.ArrayAdapter;

    import java.util.ArrayList;
    import java.util.List;


    public class MainActivity extends ListActivity {


    private PackageManager packageManager = null;
    private List<ApplicationInfo> applist = null;
    private ArrayAdapter<ApplicationInfo> listadaptor = null;
    List<ApplicationInfo> list;

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);

    packageManager = getPackageManager();



    applist = checkForLaunchIntent(packageManager.getInstalledAp plications(PackageManager.GET_META_DATA));
    listadaptor = new ArrayAdapter<ApplicationInfo>(MainActivity.this, android.R.layout.simple_list_item_1, applist);
    setListAdapter(listadaptor);

    }
    private List<ApplicationInfo> checkForLaunchIntent(List<ApplicationInfo> list) {
    ArrayList<ApplicationInfo> applist = new ArrayList<ApplicationInfo>();
    for (ApplicationInfo info : list)
    applist.add(info);
    return applist;


    }
    }



    ولی می خوام باز هم ساده تر کنم
    قسمتی که می خوام ساده تر کنم اینه که تابع checkForLaunchIntent کلا وچود نداشته باشه ولی وقتی به این نحو تغییر میدم برنامه کار نمی کنه
    package com.example.petriks.myapplication;

    import android.content.pm.ApplicationInfo;
    import android.content.pm.PackageManager;
    import android.os.Bundle;
    import android.app.ListActivity;
    import android.widget.ArrayAdapter;
    import java.util.ArrayList;
    import java.util.List;


    public class MainActivity extends ListActivity {


    private PackageManager packageManager = null;
    private List<ApplicationInfo> applist = null;
    private ArrayAdapter<ApplicationInfo> listadaptor = null;
    List<ApplicationInfo> list;

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);

    packageManager = getPackageManager();
    ArrayList<ApplicationInfo> applist = new ArrayList<ApplicationInfo>();
    for (ApplicationInfo info : list)
    applist.add(info);


    applist = packageManager.getInstalledApplications(PackageMan ager.GET_META_DATA);
    listadaptor = new ArrayAdapter<ApplicationInfo>(MainActivity.this, android.R.layout.simple_list_item_1, applist);
    setListAdapter(listadaptor);


    یعنی به جای تابع checkForLaunchIntent مقدار داخلشو می زارم، ارور Incompatile type میده
    چی کنم که کد تغییر یافته من توی حالت دوم کار کنه؟
    تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله star462 : سه شنبه 20 مهر 1395 در 13:30 عصر

  2. #2

    نقل قول: تبدیل انواع متغیر ها یه یکدیگر و کست کردن

    کد ها نا مفهوم هستن.
    کد ها رو اول توی Notepad کپی کن و بعد کد هایی که توی Notepad کپی کردی رو اینجا بزار تا درست نمایش داده بشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل انواع داده ها
    نوشته شده توسط mohandes_hadi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1394, 21:32 عصر
  2. رفرش شدن متغیر ها از دیتابیس بدون رفرش کردن صفحه
    نوشته شده توسط downloadbenab در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 آذر 1393, 19:00 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 خرداد 1392, 01:20 صبح
  4. سوال: مشكل در تبديل نوع متغير ها
    نوشته شده توسط noshin156 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 خرداد 1391, 14:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •