نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مسیر دهی به بانک Sqlite ‌و حذف تمامی رکوردهای درج شده در Sqlite

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    مسیر دهی به بانک Sqlite ‌و حذف تمامی رکوردهای درج شده در Sqlite

    این کانکشن موقعی هست که بانک در کنار فایل اجرایی باشد

    SQLiteConnection con = new SQLiteConnection("Data Source=Moslem.sqlite;Version=3");



    حالا چطور امکان دارد بانک در مسیری دیگر باشد مانند پوشه اسناد و اتصال بدون هیچ مشکلی انجام شود
    //مسیر پوشه اسناد
    string path = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolde  r.MyDocuments


    چطوری تمامی رکورد های این بانک رو یکجا حذف کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: مسیر دهی به بانک Sqlite ‌و حذف تمامی رکوردهای درج شده در Sqlite

    سلام

    متوجه نشدم شما مشکلت با تغییر مسیر دیتابیسه؟ یعنی میخوای کنار برنامه ات یک پوشه بذاری و فایل دیتابیس رو هم تویی پوشه و بعدش مسیر رو تغییر بدی؟؟

    مشکلت با حذف رکورده؟؟؟

    حذف دیتابیسه؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: مسیر دهی به بانک Sqlite ‌و حذف تمامی رکوردهای درج شده در Sqlite

    فرض کنید دیتابیس درون درایو D قرار دارد چطور مسیر رو به برنامه بدم

    می خوام با کلیک روی دکمه تمامی رکورد ها از همین بانک Sqlite حذف بشن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: مسیر دهی به بانک Sqlite ‌و حذف تمامی رکوردهای درج شده در Sqlite

    خب تغییر مسیر!!
    SQLiteConnection con = new SQLiteConnection("Data Source=D:\Moslem.sqlite;Version=3");


    حذف کل:
    DELETE FROM COMPANY


    نام تیبل شماست COMPANY

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: مسیر دهی به بانک Sqlite ‌و حذف تمامی رکوردهای درج شده در Sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط juza66 مشاهده تاپیک
    خب تغییر مسیر!!
    SQLiteConnection con = new SQLiteConnection("Data Source=D:\Moslem.sqlite;Version=3");


    حذف کل:
    DELETE FROM COMPANY


    نام تیبل شماست COMPANY
    بنده با گرفتن مسیر داریو ویندوز و نام کاربر تونستم مسیر بانک رو در پوشه اسناد قرار دهم و اکنون برنامه به درستی مسیر بانک که در پوشه اسناد کاربر است رو شناسایی می کنه اما نتونستم از طریق اون استرینگ اینکار رو بکنم

    در مورد سوال دوم بنده تا حالا چند باری توسط لینک به راحتی تونستم چند برنامه کوچک بنویسم و به اطلاعات دسترسی داشته باشم
    اما از این روش تا حالا استفاده نکردم و بلد نیستم تمامی رکورد ها رو یکجا از بانک حذف کنم

    نمونه برنامه رو گذاشتم هر استادی می تونه بیاد و کد حذف یکجا همه رکورد ها رو از بانک برای دکمه قرار بده

    http://s9.picofile.com/file/82715835...qlite.rar.html

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 26 شهریور 1391, 18:50 عصر
  2. چگونه مسیر داینامیک به بانک اکسس را به کریستال ریپورت بدهم
    نوشته شده توسط H_Ghaffarian در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 11 مرداد 1390, 17:30 عصر
  3. مسیر اتصال به بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط bahramsport در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1385, 17:25 عصر
  4. مسیر دهی به adodc به صورت غیر مستقیم
    نوشته شده توسط zapata-es در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1384, 15:05 عصر
  5. عوض شدن مسیر دستیابی به بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط Alen در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اردیبهشت 1384, 10:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •