نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه یک تصویر را به بانک اطلاعاتی متصل کنیم ؟

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار azygole
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    پست
    138

    Question چگونه یک تصویر را به بانک اطلاعاتی متصل کنیم ؟

    با سلام .
    برنامه ای دارم که در آن هر رکورد دارای یک تصویر می باشد . اطلاعات آن در datagrid نمایش پیدا می کند اما حتی فیلد تصویر آنرا هم نمی آورد . می خواهم یک image را به بانکم متصل کنم . آیا امکان این کار وجود دارد و یا componenti برای این کار هست و اگر هست میشه آدرس آنرا بدین . با تشکر .


  2. #2
    برنامه ی زیر رو ببین،
    http://www.box.net/public/9k9n7r1beg

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار azygole
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    پست
    138
    با سلام و تشکر از پیگیری شما .
    با عرض پوزش من در زمینه web application با #c کار می کنم نه windows application اگه امکان دارد جوابمو در حالت web application بدین . با تشکر مجدد .

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار azygole
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    پست
    138
    پس چرا کسی جوابمو نمی ده من با ویژوال استدیو 2002 هم کار میکنم.

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار azygole
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    پست
    138
    بابا دستتون درد نکنه من به جوابامو خیلی احتیاج دارم یکی جوابمو بده مگه شما پیغامای منو نمیبینید .

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار azygole
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    پست
    138
    سلام . خسته نباشید . جواب این سئوال رو خودم پیدا کردم . البته خیلی وقتِ پیدا کردم وقت نکرده بودم بزارم اینجا . شما می تونین در جدولتون یک فیلد از نوع string تعریف کنید بعد با استفاده از خاصیت databinding مربوط به image خصوصیت imageurl اونرو به فیلدتون متصل کنید اینطوری هر رکورد می تونه یک تصویر داشته باشه .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •