نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جستجوی یک عبارت در textbox؟

  1. #1

    Question جستجوی یک عبارت در textbox؟

    سلام.
    من میخوام توی یه تکست باکس جستجو کنم ولی تمام نتایج رو توی یه فرم جدید نشون بده ( مث گوگل) بعد با کلیک بر روی هر کدوم از این نتایج، کل پاراگراف اون نتیجه هایلایت بشه.
    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: جستجوی یک عبارت در textbox؟

    سلام دوست من ، ممنون میشم واضح تر توضیح بدید و همینطور کدهاتون رو قرار بدید تا مشکلتون راحتر براش راه حل پیاده بشه .

  3. #3

    نقل قول: جستجوی یک عبارت در textbox؟

    الان برنامه دم دستم نیست شب می ذارمش ولی می خوام مث find all توی ورد باشه که تمام نتایج رو نشون بده

  4. #4

    نقل قول: جستجوی یک عبارت در textbox؟

    این کد شه ( ولی به ترتیب پیدا می کنه و نه تموم نتایج رو )

    public Boolean Findfunction(string s)
    {
    int i;
    i=txtnotepad.Text.IndexOf(s);
    if (i == -1)
    {
    MessageBox.Show("Not Found");
    return false;
    }
    else
    {
    txtnotepad.SelectionStart = i;
    txtnotepad.SelectionLength = s.Length;
    txtnotepad.Focus();
    return true;

    }

    }

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    پایتخت کشتی
    پست
    142

    نقل قول: جستجوی یک عبارت در textbox؟

    کد زیر ایندکس همه دفعاتی که کلمه تکرار شده رو بر می گردونه سوالی داشتید در خدمتم
            public bool Findfunction(string s, out List<int> list)
    {
    bool check = true;
    list = new List<int>();
    string txt = txtnotepad.Text;
    int l = 0;
    while (check)
    {
    int i;
    i = txt.IndexOf(s);
    if (i == -1)
    {
    MessageBox.Show("Not Found");
    check = false;
    }
    else
    {
    l += i;
    list.Add(l);
    l += s.Length;
    txt.Remove(0, l);
    }
    }
    if (list.Count == 0) return false;
    else return true;
    }

تاپیک های مشابه

  1. جستجوی یک عبارت در دستور لینک
    نوشته شده توسط RIG000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 فروردین 1394, 18:09 عصر
  2. جستجوی یک عبارت در دستور لینک
    نوشته شده توسط RIG000 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 04 فروردین 1394, 21:34 عصر
  3. جستجوی یک عبارت در فیلدی که از طریق stream در دیتابیس ذخیره می شود
    نوشته شده توسط mosafer_deltang در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 مهر 1391, 22:49 عصر
  4. خواندن از یک فایل و جستجوی ی عبارت در آن
    نوشته شده توسط ahmad1358 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 بهمن 1387, 19:41 عصر
  5. جستجوی یک عبارت در چند table بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط saman2006 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 19:02 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •