نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارسال اطلاعات DataTable به stimulsoft report

  1. #1

    ارسال اطلاعات DataTable به stimulsoft report

    سلام دوستان
    من قصد دارم تمام اطلاعات یک دیتا تیبل رو که شامل ستون ها و ردیف هاش هست به بخشی از یک گزارش در استیمول انتقال بدم.
    میخواستم بدونم اولا باید در فایل گزارش استیمول چه چیزهایی قرار بدم و دوما از چه کدی برای این انتقال استفاده کنم ؟
    میخوام دقیقا همون DataTable به همراه یه سری توضیحات اضافه که بالای گزارش قرار میدم چاپ بشه.
    چند جا خوندم که گفته بودن یه DataTable در استیمول ایجاد کن اما هرچه گشتم همچین چیزی پیدا نکردم !
    لطفا راهنمایی کنید ممنون

  2. #2

    نقل قول: ارسال اطلاعات DataTable به استیمول سافت

    سلام

    DataTable datatable1 = new DataTable();
    dt.Columns.Add("Name");
    dt.Columns.Add("Fname");
    dt.Columns.Add("Age");
    StiReport report = new StiReport();
    report.Load("filename.mrt");
    report.Compile();
    report.RegData("dt", datatable1);
    report.Render();
    report.ShowWithRibbonGUI();

    این سورس ارسال به استیمول سافت هست.
    و تصاویر زیر در Designer
    1.png
    2.png

  3. #3

    نقل قول: ارسال اطلاعات DataTable به stimulsoft report

    منم همین مشکل رو دارم لطفا کمک کنید

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ارسال اطلاعات DataTable به stimulsoft report

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadmasih مشاهده تاپیک
    منم همین مشکل رو دارم لطفا کمک کنید
    https://barnamenevis.org/showthread....=1#post1900837
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5

    نقل قول: ارسال اطلاعات DataTable به استیمول سافت

    عالی بود تشکر فراوان

تاپیک های مشابه

  1. ارسال اطلاعات datagridview به stimulsoft
    نوشته شده توسط sini65 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 اسفند 1394, 02:24 صبح
  2. سوال: ارسال اطلاعات DataGrideView به StimulSoft در #c
    نوشته شده توسط pnr2000 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 16:05 عصر
  3. سوال: ارسال اطلاعات datagrid به stimuli report
    نوشته شده توسط mz6488 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 13 اسفند 1392, 12:34 عصر
  4. سوال: ارسال اطلاعات DBGrid به Fast Report 4.0
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 10 دی 1391, 12:31 عصر
  5. ارسال اطلاعات DataGridView به Crystal Report
    نوشته شده توسط raika17metal در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 19:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •