نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: طریقه درست کردن برنامه ای برای سرچ در یک کلمه در کنسول اپلیکیشن

  1. #1

    Question طریقه درست کردن برنامه ای برای سرچ در یک کلمه در کنسول اپلیکیشن

    سلام می خوام یه برنامه با #c در ست کنم تو console application که یه متنو بگیره و بعدش یه کاراکتر
    در نهایت هم سرچ کنه که کاراکتر تو اون کلمه و متن است یا نه

    می خوام با if و else درست کنم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    پایتخت کشتی
    پست
    142

    نقل قول: طریقه درست کردن برنامه ای برای سرچ در یک کلمه در کنسول اپلیکیشن

    اگه بود جواب true اگه نبود هم false
    result=name.Contains(char1).ToString();

  3. #3

    نقل قول: طریقه درست کردن برنامه ای برای سرچ در یک کلمه در کنسول اپلیکیشن

    میشه کامل تر بگی
    اینایی که نوشتم درستن؟و به اینا چی اضافه کنم؟

  4. #4

    نقل قول: طریقه درست کردن برنامه ای برای سرچ در یک کلمه در کنسول اپلیکیشن

    if(Name.Contains(Char1))
    {
    Console.Writeline("وجود دارد");
    }
    else
    {
    Console.WriteLine("وجود ندارد");
    }


تاپیک های مشابه

  1. برنامه ای برای monitoring در شبکه:
    نوشته شده توسط saraweblog در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آبان 1387, 12:51 عصر
  2. برنامه ای برای چت در شبکه بین سیستم های ubuntu و windows
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 24 مهر 1386, 00:00 صبح
  3. درست کردن کلید ترکیبی برای عملی در همه فرم ها
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 19 خرداد 1386, 14:28 عصر
  4. برنامه ای برای اجرا در سیستم عامل OS/2
    نوشته شده توسط Maryam_y_m در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1385, 16:17 عصر
  5. برنامه ای برای اجرا در سیستم عامل OS/2
    نوشته شده توسط Maryam_y_m در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1385, 08:28 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •