نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: رفرش کردن در entity framework

  1. #1

    رفرش کردن در entity framework

    سلام
    من داخل برنامه از انتیتی استفاده کردم
    بک قسمت دارم که
     var lb = (from l in db.Tbl_hesab where l.name_hesab==lblkarbar.Text select l).First();


    من این رو داخل یک تابع تعریف کردم ولی هرجا صدا می زنم تابع رو همون مقدار اول رو میخونه که سری اول ریخته داخل lb
    چطوری باید رفرش کنمش؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: رفرش کردن در انتیتی

    سلام دوست من ، شما مطمئنید اول Context تون رو Savechange میکنید بعد این تابع رو فراخوانی میکنید ؟

  3. #3

    نقل قول: رفرش کردن در انتیتی

    نقل قول نوشته شده توسط mrprestige مشاهده تاپیک
    سلام دوست من ، شما مطمئنید اول Context تون رو Savechange میکنید بعد این تابع رو فراخوانی میکنید ؟
    بله توییک فرم دیگه به صورت دیالوگ هست و گفتم هرقت فرم بسته شد کار رو انجام بده

تاپیک های مشابه

  1. آپدیت کردن در Entity FrameWork
    نوشته شده توسط hamid_shrk در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1391, 17:09 عصر
  2. چک کردن صحت مقادیر در entity framework
    نوشته شده توسط aghayex در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 06 بهمن 1391, 13:14 عصر
  3. سوال: اضافه کردن در Entity Framework
    نوشته شده توسط i.lover3000 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1391, 23:12 عصر
  4. سوال: پر کردن RadioButtonList در Entity Framework
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 21 اسفند 1390, 15:52 عصر
  5. مشکل در بایند کردن گریدویو در entity framework
    نوشته شده توسط mahdad sepah در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1390, 01:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •