نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ساخت رویداد کلیک بصورت دستی در asp

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vahid.bz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    همدان
    سن
    34
    پست
    243

    ساخت رویداد کلیک بصورت دستی در asp

    سلام
    دوستان من رکوردهایی در پایگاه داده دارم که تعدادشون ثابت نیست
    میتونم این رکوردها رو از پایگاه داده بخونم نشان بدم اما نمیدونم چطور باد یه دکمه برای هر رکورد بذارم که توی رویداد کلیکش یه کد بنویسم؟
    میشه کمک کنید ممنون

  2. #2

    نقل قول: ساخت رویداد کلیک بصورت دستی در asp

    قراره این دکمه چه کاری انجام بده؟!

    شما از reapeter یا Datalist یا Gridview برای نمایش استقاده میکنید.که چندین رکورد رو نمایش میده.
    اگر نیاز دارید ک هر رکورد یک دکمه داشته باشه ک با کلیک بر روی اون وارد صفحه ای بشید ک اطلاعات اون رکورد رو ببنید یا ویرایش کنید(در واقع کلید اصلی رکورد رو به صفحه ای دیگه بفرستید) از هایپرلینک استفاده کنید و با این دستور در navigateurl کلید یا همون id رو به صفحه ای دیگه بفرستید:


    "Show.aspx?id=" +Eval("nid");



    و برای عملیاتی دیگه،در رویداد کلیک اون دکمه از دستور زیر میتونید استفاده کنید(مثلا حذف رکورد با دکمه):



    for (int i = 0; i < datalist1.Items.Count; i++)
    {
    Label lbl = (Label)datalist1.Items[i].FindControl("label1");
    }


    label1 برچسبی ست ک در دیتالیست شماست و مقدارش با id اون رکورد پر شده.میتونید با این دستور آیدی هر رکورد رو بگیرید و دستور حذف یا ... انجام بدید.

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از اجرای مجدد رویداد کلیک دکمه ها در رفرش صفحه
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1392, 22:47 عصر
  2. سوال: دسترسی به رویداد کلیک یک دکمه در زمان اجرا
    نوشته شده توسط adineh67 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آذر 1390, 14:24 عصر
  3. سوال: فراخوانی رویداد کلیک سمت سرور در jquery
    نوشته شده توسط pand_r در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 اسفند 1389, 21:52 عصر
  4. سوال: ساخت فایل اجرایی از پروژه در asp.net
    نوشته شده توسط _majede در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 دی 1389, 19:40 عصر
  5. حرکت تصاویر بصورت انیمیشنی در asp.net
    نوشته شده توسط baghmalek در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مهر 1388, 13:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •