نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تشخیص وجود مصرف کننده با آردوینو

  1. #1

    Talking تشخیص وجود مصرف کننده با آردوینو

    سلام به همگی .


    من تو یک پروژه با arduino uno نیاز دارم که از وجود یه مصرف کننده در مدار مطمین بشم و با توجه به بودن یا نبودن اون مصرف کننده ، تصمیماتی بگیرم .
    فرض کنید مصرف کننده من یه لامپ یا یه led هستش . میخوام آردوینو تشخیص بده که لامپ در جا لامپی بسته شده یا جا لامپی خالیه . !



    ممنون .

  2. #2

    نقل قول: تشخیص وجود مصرف کننده با آردوینو

    سلام

    نمی تونید با برد آردوینو متوجه بشید که لامپ بسته شده یا نه
    البته از شدنش میشه اما منظور شما فکر کنم این بود که خروجیمون فعاله یا غیر فعال
    اما می تونید از دستورات شرطی استفاده کنید و شرط های مختلفی مانند فعال بودن خروجی در هر پایه ای که بخواید رو قرار بدید
    و با توجه به نتیجه از دستور شرطی که گذاشتید دستورات مختلفی رو اجرا کنه
    برای شروع دستورات مختلف قسمت control structures رو مطالعه کنید

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: تشخیص وجود مصرف کننده با آردوینو

    البته از شدنش میشه اما منظور شما فکر کنم این بود که خروجیمون فعاله یا غیر فعال
    بله ، منظور من دقیقا فعال بودن و در مدار بودن مصرف کننده هستش .


    اما می تونید از دستورات شرطی استفاده کنید و شرط های مختلفی مانند فعال بودن خروجی در هر پایه ای که بخواید رو قرار بدید
    میشه بگید کدوم دستورات میتونن این موضوع رو تو خروجی چک کنن ؟
    میشه بیششتر توضیح بدبد یا یه قطعه کد مختصر بذارید .





    ممنون

  4. #4

    نقل قول: تشخیص وجود مصرف کننده با آردوینو

    با کد زیر حل شد :



    int led1 = 13;


    void setup() {

    Serial.begin(9600);



    }
    //------------------------------------
    void loop() {


    pinMode(led1,INPUT);

    if ( digitalRead(led1) == 0 ) {

    pinMode(led1,OUTPUT);
    digitalWrite(led1,1);
    Serial.println(" led is ON ... ");
    } else {

    Serial.println(" wire not connect ... ");
    }

    delay(10);


    }

  5. #5

    نقل قول: تشخیص وجود مصرف کننده با آردوینو

    لطفا اگر امکان دارد راجب برنامه توضیحی بفرمایید

تاپیک های مشابه

  1. مسئله تولید کننده و مصرف کننده با ویژگی خاص
    نوشته شده توسط m.h.movahedi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 تیر 1394, 22:26 عصر
  2. سوال: تشخیص وجود یا عدم وجود یک رکورد با استفاده از linq
    نوشته شده توسط rezarko در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 اسفند 1391, 16:53 عصر
  3. برنامه تشخیص وجود یک کاربر با دونام
    نوشته شده توسط saeedd در بخش Classic ASP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1388, 18:46 عصر
  4. تشخیص وجود فایل مشخص بر روی هارد
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 تیر 1383, 08:10 صبح
  5. تشخیص وجود دایرکتوری
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 فروردین 1383, 10:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •