نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل با فساد DB

  1. #1

    مشکل با فساد DB

    با سلام خدمت دوستان
    یه روت نوشتم که به کنترلر بره. حالا توی کنترلر گفتم که بره توی دیتابیس یه select بزنه ولی وقتی کد DB رو میذارم ارور میده.
    <?php namespace App\Http\Controllers;

    use Illuminate\Foundation\Bus\DispatchesCommands;
    use Illuminate\Routing\Controller as BaseController;
    use Illuminate\Foundation\Validation\ValidatesRequests ;
    use Illuminate\Support\Facades\DB;


    class Controller extends BaseController {

    use DispatchesCommands, ValidatesRequests;
    public function testmethod()
    {
    if(DB::select('select * from user where username = :username1 ', ['username1' =>$txtuser]))
    {
    return view('loginuser1',['name1'=>$txtuser])
    }

    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل با فساد DB

    برادر کدت رو که بد گزاشتی قابل خوندن نیست
    متن ارروری که میگیری رو هم ننوشتی که از خود کدت مهم تره
    فکر نمیکنم سازنده لاراول هم بتونه کمکی بکنه

  3. #3

    نقل قول: مشکل با فساد DB

    با سلام
    کد که از تو سیستم خودم میبینم درست نشون میده ولی چشم. الان فایلش رو ضمیمه میکنم. ارور خاصی نمیده. من هر موقع کار میکنم موقع ارورهاش فقط میگه whoops look like something went wrong

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل با فساد DB

    کدی که اینجا گزاشتی رو نگاه کن .... میبینی اونهمه کدهای html آضافه رو ؟ بخاطر اینه که وقتی کد میزاری اینجا تو تگ کد نباید دیگه تگی بزاری روش مثلا رنگ بهش بدی یا چپ و راست ببری نوشته ها رو وگرنه اینجوری خراب میشه .... ویرایش کن و کد رو بدون هیچ تگ دیگه ای بزار

    وقتی اررور میده زیر whoops look like something went wrong جزئیات اررور و صفحه اررور رو مینویسه که اگه یه سرچ کنی هم متوجه میشی برا چیه

  5. #5

    نقل قول: مشکل با فساد DB

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    کدی که اینجا گزاشتی رو نگاه کن .... میبینی اونهمه کدهای html آضافه رو ؟ بخاطر اینه که وقتی کد میزاری اینجا تو تگ کد نباید دیگه تگی بزاری روش مثلا رنگ بهش بدی یا چپ و راست ببری نوشته ها رو وگرنه اینجوری خراب میشه .... ویرایش کن و کد رو بدون هیچ تگ دیگه ای بزار

    وقتی اررور میده زیر whoops look like something went wrong جزئیات اررور و صفحه اررور رو مینویسه که اگه یه سرچ کنی هم متوجه میشی برا چیه
    اینم کد اصلی
    <?php namespace App\Http\Controllers;

    use Illuminate\Foundation\Bus\DispatchesCommands;
    use Illuminate\Routing\Controller as BaseController;
    use Illuminate\Foundation\Validation\ValidatesRequests ;
    use Illuminate\Support\Facades\DB;


    class Controller extends BaseController {

    use DispatchesCommands, ValidatesRequests;
    public function testmethod()
    {
    if(DB::select('select * from user where username = :username1 ', ['username1' =>$txtuser]))
    {
    return view('loginuser1',['name1'=>$txtuser])
    }

    }
    }


    در خصوص ارور هم باید بگم هیچی نشون نمیده زیرش. اینم تصویرش
    Untitled.jpg

  6. #6

    نقل قول: مشکل با فساد DB

    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟ (پروژه این هفته مون. مثل چیز تو گل گیر کردم خخخخخ)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: مشکل با فساد DB

    سلام. اول debug رو فعال کنید ببینیم ارورتون چیه بعد خودتون هم میتونید با ارور مشکلتون رو حل کنید. توی فایل env مقدار APP_DEBUG رو برابر true قرار بدین و متن ارور رو اینجا قرار بدین

  8. #8

    نقل قول: مشکل با فساد DB

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    سلام. اول debug رو فعال کنید ببینیم ارورتون چیه بعد خودتون هم میتونید با ارور مشکلتون رو حل کنید. توی فایل env مقدار APP_DEBUG رو برابر true قرار بدین و متن ارور رو اینجا قرار بدین
    برابر True هست ولی بازم چیزی نشون نمیدم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل با فساد DB

    کد دتابیس رو برداری درست کار میکنه ؟
    من خیلی کار نکردم با لاراول ووقتی هم کار میکنم از orm استفاده میکنم نه فساد دیتابیس
    ولی اینی که من میبینم $txtuser تعریف نشده و معلوم نیست از کجا اومده این میتونه باعث اررور باشه

  10. #10

    نقل قول: مشکل با فساد DB

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    کد دتابیس رو برداری درست کار میکنه ؟
    من خیلی کار نکردم با لاراول ووقتی هم کار میکنم از orm استفاده میکنم نه فساد دیتابیس
    ولی اینی که من میبینم $txtuser تعریف نشده و معلوم نیست از کجا اومده این میتونه باعث اررور باشه
    بله درست میشه. جاش textuser میگم return کن مشکلی نداره. اونم از یه فایل دیگه که کنترلر رو rout میکنه میاد به این سمت

  11. #11

    نقل قول: مشکل با فساد DB

    از بیخ و بونیه مشکل داره.
    دوتا view به نام های Home1 و userlogin1 دارم. حالا میام دو تا Rout مینویسم که بتونم به اونا دست پیدا کنم دا خل فایل rout.
    Route::get('loginu', function () {
    $users=DB::select('select * from user where username = :username1 ', ['username1' => $txtuser]);
    if ($users<>'') {
    return view('loginuser1');
    }
    });

    Route::get('userlogin', function()
    {
    return view('home1');
    });


    بعد میام داخل فایل Home1 این کد مینویسم که بیاد یوزر و پسورد رو بگیره و به Loginu که قبلا به view از قبل طراحی شده به نام loginuser1 ارسال کنه. که توی روت نوشتم که قبلش یه سرچ کن اگه وجود داشت بره به View بعدی که همون loginuser1 باشه.
    <html>
    <body>
    <form action="localhost/laravel/public/loginu" method="post">
    <input type ="text" name="txtname">
    <input type ="password" name="txtpass">
    <input type ="submit" name="submit" value= "Submit">
    </form>
    </body>
    </html>


    اینم کد loginuser1 هست.
    <html>
    <body>
    hi ,<?php echo $name1?>
    </body>
    </html>


    حالا میزنم http://localhost/laravel/public/userlogin میره صفحه Home1 رو میاره بعد که داده وارد میکنم و دکمه submit رو میزنم دیگه فایل loginuser1 نمیاد. حالا چه کل کد دیتابیس توش باشه چه فقط نوشته باشم که فایل loginuser1 رو return کن. هیچ کدومش رو نمیاره.

  12. #12

    نقل قول: مشکل با فساد DB

    دوستان کسی میدونه این خط کلا چه مشکلی داره؟ شاید کاستی داره یا کلا برای ارتباط با دیتابیس به غیر از این خط خطوط دیگه ای هم باید نوشت.
     $users=DB::select('select * from user where username = :username1 ', ['username1' => $txtuser]);

  13. #13

    نقل قول: مشکل با فساد DB

    دلیلی داره اینجوری نمیزنی مطابق رکومندیشن خود سایت لاراول؟

    $users = DB::table('user')->select('username', $txtuser)->get();


    اینجوری دیگه مشکلات اینجکت و اینجور چیزها را نداری.

    اصلا مزه لاراول به اینه که اینجوری کنیم. البته خود الکوینت که مثل جادو گری میمونه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با DB در Asp.net
    نوشته شده توسط santaclaus1989 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1390, 22:50 عصر
  2. مشکل با db
    نوشته شده توسط ila_mata86 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 22:40 عصر
  3. مشکل با Db Cross-Tab Object در FastReport
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 19 آذر 1386, 23:07 عصر
  4. مشکل با db و array
    نوشته شده توسط SRS534 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 01 اردیبهشت 1386, 13:55 عصر
  5. تقاضای کمک از اساتید دات نت...مشکل با db
    نوشته شده توسط niloofar84 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 04 مهر 1384, 13:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •