نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تفاوت Data Binding در ویندوز فرم و wpf

  1. #1

    تفاوت Data Binding در ویندوز فرم و wpf

    سلام
    بنده در ویندوز فرم میتونم به صورت دیتاباندیگ کار کنم و از bindingsource استفاده میکنم
    ولی در wpf جواب نمیده

    فرقش چیه؟
    در wpf باید چگونه استفاده کنیم

    ی تاپیک هم زدم:

    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%DB%8C%D8%B4

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: تفاوت Data Binding در ویندوز فرم و wpf

    عرض سلام و وقت بخیر ، سرکار خانم negar.rafie شما برای اینکه بتونید معادل Databinding موجود در Winform رو در WPF استفاده کنید باید از عبارت Binding در کد های Xaml تون استفاده کنید . با یه مثال ساده عرض میکنم اول شما یک کلاس ایجاد کنید به نام Person ایجاد کنید و دوتا Property نام و نام خانوادگی براش set کنید به این صورت

    public class Person
    {
    public string Fname { get; set; }
    public string Lname { get; set; }
    }

    سپس دوتا Textbox روی فرم قرار بدید (پیشنهاد میکنم با کدنویسی این کار رو بکنید منظورم اینه از Toolbox انتخاب نکنید) و بعد از اینکه صفحه فرم رو تقسیم بندی کردید کدهای Xaml مربوطه رو به این صورت بنویسید

    <TextBox Text="{Binding Fname}" x:name="txtFname" Margin="20" Grid.Row="1"></TextBox>
    <TextBox Text="{Binding Lname}" x:name="txtLname" Margin="20" Grid.Row="2"></TextBox>

    و یک کنترل Button هم ایجاد کنید در خاصیت Click اون این رو بنویسید

    var prsn = new List<Person>();
    var p = new Person {Fname ="MR", Lname = "Prestige"};
    prsn.Add(p);
    txtFname.Datacontext=prsn;
    txtLname.Datacontext=prsn;


    حالا برنامه رو اجرا کنید روی Button کلیک کنید میبینید که پراپرتی Fname به txtFname و پراپرتی Lname به txtLname بایند شده .

    پیروز و موفق باشید .

  3. #3
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: تفاوت Data Binding در ویندوز فرم و wpf

    در واقع تفاوت های زیادی بین WPF DataBinding و WinForm DataBinding وجود دارد.

    1-فعال کردن اعلان بایندینگ
    WinForm: INotifyPropertyChanged; collection: IBindingList.
    WPF: INotifyPropertyChanged; collection: INotifyCollectionChanged.


    2.واسط بایندینگ:
    WinForm: BindingSource.
    WPF: CollectionView


    3. پراپرتی های معمول کنترل که برای بایند کردن به دیتا سورس استفاده میشود
    WinForm: DataSource;
    WPF: ItemsSource;
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: استفاده از wpf user control در ویندوز فرم
    نوشته شده توسط محسن شامحمدی در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 06 مرداد 1393, 12:51 عصر
  2. بازکردن ویدئو در ویندوز فرم
    نوشته شده توسط majnun در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1388, 21:45 عصر
  3. تبدیل ویندوز فرم به WPF
    نوشته شده توسط Shahab_H در بخش WPF
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مهر 1388, 18:25 عصر
  4. سوال: معادل خاصیت data bindings در web application
    نوشته شده توسط mammad_kami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 17 آذر 1387, 11:25 صبح
  5. گذاشتن صفحه html در ویندوز فرم های vb
    نوشته شده توسط futuremind در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 28 مرداد 1386, 05:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •