نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطوری اطلاعاتی رو داخل RichTextBox بریزم با انتخاب هر کدوم از گزینه های کمبو باکس

  1. #1

    Question چطوری اطلاعاتی رو داخل RichTextBox بریزم با انتخاب هر کدوم از گزینه های کمبو باکس

    درود

    من یه کمبو باکس دارم که اطلاعاتش رو از یه فایل تکست میگیره(مثلا aval و خط بعدی dovom)،میخوام اگه کاربر یکی از گزینه هاشو انتخاب کرد مثلا aval رو ، اون موقع RichTextBox فایل aval.txt رو از از اینترنت (هاست )یا لوکال هاست بگیره و نمایش بده
    ممنون میشم یکی کمک کنه من خیلی بلد نیستم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Programmer 1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهرستان قوچان
    سن
    37
    پست
    293

    نقل قول: چطوری اطلاعاتی رو داخل RichTextBox بریزم با انتخاب هر کدوم از گزینه های کمبو باکس

    توی رویداد SelectedIndexChanged گزینه ای که انتخاب شده رو به دست بیارید و کاری که میخواهید رو انجام بدید.

  3. #3

    نقل قول: چطوری اطلاعاتی رو داخل RichTextBox بریزم با انتخاب هر کدوم از گزینه های کمبو باکس

    ممنون
    فقط من خیلی چیزی نمیدونم از برنامه نویسی
    ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدید من چطور دقیقا انجام بدم این کارو

  4. #4

    نقل قول: چطوری اطلاعاتی رو داخل RichTextBox بریزم با انتخاب هر کدوم از گزینه های کمبو باکس

    درستش کردم اینو
    الان من اطلاعات رو از هارد خودم میتونم بخونم ولی از اینترنت نه

     @"c:\temp\test.txt


    اینطوری درسته ولی وقتی لینک میزارم ارور زیر رو میده

    An unhandled exception of type 'System.ArgumentException' occurred in mscorlib.dll

    Additional information: URI formats are not supported.
    چی کار باید بکنم ؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 05 تیر 1391, 01:51 صبح
  2. چه کاری کنم که اطلاعاتی که داخل db هست با خارج شدن از برنامه پاک نشه؟
    نوشته شده توسط mohammadian7 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مرداد 1390, 23:04 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 09:20 صبح
  4. مبتدی: نمایش عکس با انتخاب هر یک از سطرهای دیتاگریدویو
    نوشته شده توسط mohsencom در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 بهمن 1389, 22:37 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 آذر 1389, 20:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •