نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: بزرگ کردن عرض scrollbar دیتا گرید ویو

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159

    Question بزرگ کردن عرض scrollbar دیتا گرید ویو

    با سلام، کسی می دونه چطور میشه عرض اسکرول بار رو در دیتاگرید ویو بیشتر کرد؟ در واقع روی سیستم های تاچ کاربر نمیتونه راحت با عرض پیش فرض اسکرول کنه.

    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Programmer 1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شهرستان قوچان
    سن
    37
    پست
    293

    نقل قول: بزرگ کردن عرض اسکرول بار دیتا گرید ویو

    اسکرول بار دیتاگرید رو مخفی کنید و از یک اسکرول بار سفارشی استفاده کنید.
    http://www.codeproject.com/Articles/...or-Panels-in-C

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159

    نقل قول: بزرگ کردن عرض اسکرول بار دیتا گرید ویو

    ممنونم از بررسی شما. واقعیت من قبلا این مقاله رو دیده بودم ولی نتونستم با گرید ویو ترکیبش کنم. لطفا اگر مقدوره براتون سمپل بگذارید.
    خود دیتاگرید همچین امکانی نداره؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159

    نقل قول: بزرگ کردن عرض scrollbar دیتا گرید ویو

    کسی دیگه نیست که بدونه چطور باید عرض اسکرول بار در دیتا گرید ویو رو تغییر داد؟؟؟ یعنی راهی هست که تو سیستم تاچ کاربر برای اسکرول کردن دیتاگرید ویو راحت تر باشه؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: بزرگ کردن عرض scrollbar دیتا گرید ویو

    سلام
    ظاهرا" شما با کد نویسی نمی توانید عرض Scroll را عوض کنید و از SystemInformation.HorizontalScrollBarHeight استفاده می شود کلاس SystemInformation را بررسی کنید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159

    نقل قول: بزرگ کردن عرض scrollbar دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    ظاهرا" شما با کد نویسی نمی توانید عرض Scroll را عوض کنید و از SystemInformation.HorizontalScrollBarHeight استفاده می شود کلاس SystemInformation را بررسی کنید
    لطفا بیشتر راهنمایی کنید من نمونه ای پیدا نکردم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: بزرگ کردن عرض scrollbar دیتا گرید ویو

    سلام
    این کلاس Static درون Using بنام System.Windows.Forms است و اکثر تنظیمات ویندوز را در خود جای داده است و خاصیت فقط خواندنی بنام HorizontalScrollBarHeight عرض اسکرول بارهای برنامه را تعیین میکند

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159

    نقل قول: بزرگ کردن عرض scrollbar دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    این کلاس Static درون Using بنام System.Windows.Forms است و اکثر تنظیمات ویندوز را در خود جای داده است و خاصیت فقط خواندنی بنام HorizontalScrollBarHeight عرض اسکرول بارهای برنامه را تعیین میکند
    لطفا اگه میشه مثالی بزنید که عرض اسکرول دیتا گرید رو بشه تغییر داد. تشکر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: بزرگ کردن عرض scrollbar دیتا گرید ویو

    سلام
    توضیحات من برای این بود که بگویم شما نمی توانید عرض اسکرول را برای ابزارهای دات نت مثل DataGridView تغییر دهید

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159

    نقل قول: بزرگ کردن عرض scrollbar دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    توضیحات من برای این بود که بگویم شما نمی توانید عرض اسکرول را برای ابزارهای دات نت مثل DataGridView تغییر دهید
    پس با این تفاسیر تکلیف پروژه هایی که باید روی تبلت ویندوز اجرا شوند چی میشه؟ کاربر اگه بخواهد لیستی را بالا پایین کند و بخواهد از اسکرول استفاده کند، خیلی سخت این کار انجام میشود.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: بزرگ کردن عرض scrollbar دیتا گرید ویو

    سلام
    بله باید خودتان Scroll روی فرم قرار دهید و مدیریت Scroll را بعهده بگیرید من قبلا" برای تبلت مایکروسافتی مجبور شدم خودم دستی اسکرول را مدیریت کنم که البته کند هم شد

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    نقل قول: بزرگ کردن عرض scrollbar دیتا گرید ویو

    سلام دوست عزیز.

    شما باید از رفلکشن استفاده کنید.



    FieldInfo fi = dataGridView1.GetType().GetField("m_sbVert", BindingFlags.NonPublic | BindingFlags.GetField | BindingFlags.Instance);

    ((VScrollBar)fi.GetValue(dataGridView1)).Width = 50;

    fi = dataGridView1.GetType().GetField("m_sbHorz", BindingFlags.NonPublic | BindingFlags.GetField | BindingFlags.Instance);

    ((HScrollBar)fi.GetValue(dataGridView1)).Height = 0;




    foreach (Control ctrl in dataGridView1.Controls)
    if (ctrl.GetType() == typeof(VScrollBar))
    ctrl.Width = 100;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن ردیف به دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط mazindra در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اسفند 1391, 15:06 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 22 مهر 1390, 22:51 عصر
  3. سوال: حذف کردن رکورد از دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط Nahid Borna در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 04 مرداد 1389, 15:09 عصر
  4. سوال: حذف کردن رکورد از دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط Nahid Borna در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 04 مرداد 1389, 10:11 صبح
  5. کمک در فیلتر کردن ستون در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط mojtaba.baghban در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 بهمن 1387, 11:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •