نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: آیا میشه یک سری خبر رو از یک rss مطلق سایت دیگر®

  1. #1

    آیا میشه یک سری خبر رو از یک rss مطلق سایت دیگر®

    آیا میشه یک سری خبر رو از یک rss مطلق به سایت دیگری رو خوند و ریخت تو دیتا بیس !
    فوری لطفا

  2. #2
    چرا که نه؟ اگر مشکل خوندن اطلاعات از یک RSS است، با کمی یاری گرفتن از گوگل کلی سورس RSS Reader پیدا خواهی کرد.
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  3. #3
    خوندنش که مشکلی نیست دوست من ولی اینکه بتونیم به شکل یه متن اونو برزیم تو دیتا بیس مسئله است . اگه لطف کنی راهنمایی کنی ممنون می شم

  4. #4
    دوست عزیز یکم جستجو کنید مطالب زیاده
    Dim ds As New DataSet
    ds.ReadXml("http://xml.weather.yahoo.com/forecastrss?p=" + DropDownList2.SelectedValue + "&u=f")


    این کدی که منو نوشتم یک rss رو از داخل سایت یاهو می خونه و توی دیست ذخیره می کنه
    خوب شما میتونید همین دیتاست رو مستقیم یا با تغییر بریزید توی دیتابیس

  5. #5
    سلام این هم rss reader و rss writer
    rss یک جور xml است پس page شما باید out put type از نوع xml داشته باشد


    Imports System.Xml

    Public Class ConsumeRss
    Inherits System.Web.UI.Page

    #Region " Web Form Designer Generated Code "

    'This call is required by the Web Form Designer.
    <System.Diagnostics.DebuggerStepThrough()> Private Sub InitializeComponent()

    End Sub
    Protected WithEvents RssDataGrid As System.Web.UI.WebControls.DataGrid

    'NOTE: The following placeholder declaration is required by the Web Form Designer.
    'Do not delete or move it.
    Private designerPlaceholderDeclaration As System.Object

    Private Sub Page_Init(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Init
    'CODEGEN: This method call is required by the Web Form Designer
    'Do not modify it using the code editor.
    InitializeComponent()
    End Sub

    #End Region

    Private Sub Page_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

    If Cache("ASPMBPosts") Is Nothing Then

    'Item not in cache, get it manually
    Dim dt As DataTable = GetRSSFeed("http://localhost/Rss/RssNews.aspx")

    Cache.Insert("ASPMBPosts", dt, Nothing, DateTime.Now.AddSeconds(30), TimeSpan.Zero)

    End If

    RssDataGrid.DataSource = Cache("ASPMBPosts")
    RssDataGrid.DataBind()

    End Sub

    Function GetRSSFeed(ByVal strURL As String) As DataTable

    'Get the XML data
    Dim reader As XmlTextReader = New XmlTextReader(strURL)

    'return a new DataSet
    Dim ds As DataSet = New DataSet

    ds.ReadXml(reader)

    Return ds.Tables(2)

    End Function

    End Class




    رشته ما خیلی زود پیر میکند
    --------------------
    این هم اونورش
    Imports System
    Imports System.Configuration
    Imports System.Data
    Imports System.Data.SqlClient
    Imports System.Text
    Imports System.Web
    Imports System.Xml

    Public Class RssNews

    Inherits System.Web.UI.Page

    #Region " Web Form Designer Generated Code "

    'This call is required by the Web Form Designer.
    <System.Diagnostics.DebuggerStepThrough()> Private Sub InitializeComponent()

    End Sub

    'NOTE: The following placeholder declaration is required by the Web Form Designer.
    'Do not delete or move it.
    Private designerPlaceholderDeclaration As System.Object

    Private Sub Page_Init(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Init
    'CODEGEN: This method call is required by the Web Form Designer
    'Do not modify it using the code editor.
    InitializeComponent()
    End Sub

    #End Region

    Private Sub Page_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load


    Response.Clear()

    Response.ContentType = "text/xml"

    Dim objX As New XmlTextWriter(Response.OutputStream, Encoding.UTF8)

    objX.WriteStartDocument()
    objX.WriteStartElement("rss")
    objX.WriteAttributeString("version", "2.0")
    objX.WriteStartElement("channel")
    objX.WriteElementString("title", "uberASP.Net NewsWire")
    objX.WriteElementString("link", "http://www.uberasp.net/newswire.aspx")
    objX.WriteElementString("description", "The Latest Headlines And Articles From The World Of ASP.NET,Microsoft() 's Web development platform.")

    objX.WriteElementString("Copyright", "(c) 2004, Qoqnoos Group, LLC. All Rights Reserved.")

    objX.WriteElementString("ttl", "5")

    Dim objConnection As New SqlConnection("Server=(local); DataBase=northwind; uid=sa; pwd=123")

    objConnection.Open()

    Dim sql As String = "SELECT TOP 10 Title, Description, Id, PostTime FROM tblRssNews ORDER BY PostTime DESC"

    Dim objCommand As New SqlCommand(sql, objConnection)

    Dim objReader As SqlDataReader = objCommand.ExecuteReader()

    While objReader.Read()

    objX.WriteStartElement("item")
    objX.WriteElementString("title", objReader("Title"))
    objX.WriteElementString("description", objReader("Description"))
    objX.WriteElementString("link", "http://Local/GetNews.aspx?NewsId=" + CStr(objReader("Id")))
    objX.WriteElementString("pubDate", objReader("PostTime").ToString())
    objX.WriteEndElement()

    End While

    objReader.Close()
    objConnection.Close()

    objX.WriteEndElement()
    objX.WriteEndElement()
    objX.WriteEndDocument()

    objX.Flush()
    objX.Close()

    Response.End()

    End Sub

    End Class
    آخرین ویرایش به وسیله AFSHIN_REFUA : دوشنبه 03 مهر 1385 در 22:47 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  6. #6
    ممنون ازتون تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •