نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در ثبت اطلاعات در query

  1. #1

    Post مشکل در ثبت اطلاعات در query


    with adoquery1 do
    begin
    close;
    sql.Clear;
    sql.Add(format('insert into personal(id,fname,brithday,salary)'+
    'values("%s","%s","%s","%s")',
    [edit1.Text,edit2.Text,edit3.Text,edit4.Text]));
    execsql;
    end;

    اینم error که میده
    the name '100' is not permitted in this context
    در ضمن
    فیدلها رو
    id:int
    fname:char
    brithday:date&time
    salary:mony تعریف کردم
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sarvestan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    سروستان
    پست
    162

    فیلد money

    فیلدی که از نوع money هست ارزش 100 رو میخوای بهش پاس بدی؟
    اگه آره، بجاش 100.0 رو امتحان کن
    اگه داری به ID مقدار میدی باید ببینی که این فیلد رو تو جدول چطور تعریف کردی! اگه Auto increment باشه که اصلا نباید بهش مقدار بدی!
    در مجموع میشه گفت باید به پارامتر هایی که پاس میدی دقت بیشتری کنی! ایراد تو اوناست!

  3. #3
    مقداری که من به فیدلها دادم خیلی عادی بوده
    لطفا کمک کنید
    id=100
    fname=maisam
    brithday=2/2/80
    salary=120000

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sarvestan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    سروستان
    پست
    162

    اول خط!

    آهان!
    تازه رسدیم اول خط!
    فیلد ID در بانکت چطور تعریف شده؟
    اگر ID در بانک بصورت Identity تعریف شده باشه که اصلا لازم نیست به ID مقدار بدی!
    ولی اگر ID رو در بانکت Identity تعریف نکردی، سوال بعدی مطرح میشه! آیا ID بصورت فیلد کلیدی تعریف شده یا نه؟
    اگر ID بصورت فیلد کلیدی تعریف شده، باید رکورد های قبلی بانکت رو بررسی کنی! احتمالا رکوردی داری با ID = 100 ! در این صورت نمیتونی بیشتر از یک رکورد با ID یکسان داشته باشی!

  5. #5

    Post

    خودم با یکمی سعی و کوشش بهش رسیدم
    اینم کد کاملش

    with adoquery1 do
    begin
    close;
    sql.Clear;
    sql.Add(format('insert into personal(id,fname,brithday,salary)'+
    'values(%s,%s,%s,%s)',
    [quotedstr(edit1.Text),quotedstr(edit2.Text),edit3. Text,edit4.Text]));
    execsql;
    end;


    موفق باشید
    ----------------
    ویرایش mzjahromi
    آخرین ویرایش به وسیله mzjahromi : دوشنبه 03 مهر 1385 در 09:36 صبح

تاپیک های مشابه

  1. مشکل گرفتن query با حرف 'ی' ؟
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 30 فروردین 1386, 13:18 عصر
  2. the query must be an updateable query
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 فروردین 1386, 16:02 عصر
  3. درخواست یک query
    نوشته شده توسط golagha_program در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1385, 12:20 عصر
  4. Query
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1385, 03:09 صبح
  5. در مورد SQL و Query لطفاٌ کمک کنید.
    نوشته شده توسط Abbasgholami در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 20 شهریور 1385, 13:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •