نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در ذخیره اطلاعات در بانک sql

  1. #1

    مشکل در ذخیره اطلاعات در بانک sql

    سلام دوستان من حدود 3000 فایل اکسل دارم که توی هرکدومشون 400 رکورد وجود داره. برای راحتی کار توی یه حلقه دونه دونه اکسل ها رو میخونم و اتصال میدمشون به sql مشکل من در نحوه ریختن اطلاعات نست چون به درستی در جدول میریزه مشکل من با ذخیره اطلاعات که گاهاً تا چند ساعت طول میکشه آیا راه سریعتری وجود داره ؟
    این دستورذ ذخیره من هستش
    Me.Validate()
    Me.Table1BindingSource.EndEdit()
    Me.TableAdapterManager.UpdateAll(Me.DataSet)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل در ذخیره اطلاعات در بانک sql

    3000 ضربدر 400 میشه یک میلیون و دویست هزار رکورد ، خوب معلومه چند ساعت طول میکشه

    راه حل

    1- ارتقاع سخت افزار
    2- پاک کردن صورت مساله

  3. #3
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: مشکل در ذخیره اطلاعات در بانک sql

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من حدود 3000 فایل اکسل دارم که توی هرکدومشون 400 رکورد وجود داره. برای راحتی کار توی یه حلقه دونه دونه اکسل ها رو میخونم و اتصال میدمشون به sql مشکل من در نحوه ریختن اطلاعات نست چون به درستی در جدول میریزه مشکل من با ذخیره اطلاعات که گاهاً تا چند ساعت طول میکشه آیا راه سریعتری وجود داره ؟
    این دستورذ ذخیره من هستش
    Me.Validate()
    Me.Table1BindingSource.EndEdit()
    Me.TableAdapterManager.UpdateAll(Me.DataSet)
    سلام دوست عزیز

    اگه میتونی کل سورس خواندن از فایل Excel و ذخیره در SQL رو بگذار ببینیم چه‌کار میشه کرد.

    در ضمن ورژن و مشخصات SQL نصب شده رو سیستم‌ات چیه ؟

    همچنین اگه امکانش هست .. یک نمونه از فایل Excel رو هم بگذار ...
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در بانک sql
    نوشته شده توسط mostafa_bahar در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آبان 1388, 17:57 عصر
  2. مشكل در ذخيره در بانك SQL
    نوشته شده توسط taghymusavi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1388, 12:24 عصر
  3. مشکل با ذخیره اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط morteza_1234m در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 11:53 صبح
  4. سوال: مشکل در ذخیره کردن فایل در بانک SQL
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1387, 10:07 صبح
  5. مشکل در ذخیره کردن در بانک sql
    نوشته شده توسط iman_vakilian در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1387, 14:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •