نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اشکال در لود صفحه طراحی شده با asp.net2

  1. #1

    اشکال در لود صفحه طراحی شده با asp.net2

    سایتی را با asp.net 2 طراحی کردم که از یک فایل mdb استفاده می کند. فایل mdb داخل فولدر App_Data کپی شده است. تمام صفحات با اشکال زیر روبرو می شود! اشکال چیست؟

    Server Error in '/' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    Compilation Error
    Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

    Compiler Error Message: BC31011: Unable to load referenced library 'C:\WINDOWS\assembly\GAC_32\System.EnterpriseServi ces\2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.EnterpriseSer vices.dll': Access is denied.

    Source Error:



    [No relevant source lines]


    Source File: vbc : Line: 0

  2. #2
    کسی راه حل را نمی داند؟!

  3. #3
    عزیر دل برادر مشکل از پرمیشن است
    اگه شما به این Access is denied توجه میکردین میفهمیدید

    اول بفرمایید که سایت خودتون رو سرور محلی یا سرور سایت تون اجرا میکنید
    تا بتوانبم راه حلش رو در خدمتتون بذاریم

    موفق باشید

  4. #4
    فکر کنم آدرستان را تبدیل به آدرس فیزیکی نکردید چون به صورت default آدرس دایرکتوری
    windows را به شما داده است یعنی از توابع
    server.mappath(requst.application path )
    استفاده کنید

  5. #5
    روی لوکال مشکل ندارد ولی روی سرور سایت این ارور را می دهد. درضمن تنها آدرسی را که در سایت ست کردم مربوط به فایل mdb هست و نه این dllها

  6. #6
    کنترل پنل هاستتون چیه ؟؟

  7. #7
    گفتم که آدرستان Local است باید آن را با توابعی که گفتم تنظیم کنید
    اگر نتوانسی بنویس بذار رو سایت برات درست کنم

  8. #8

    فایل web.config

    لطفا بررسی کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip web.zip‏ (1.1 کیلوبایت, 10 دیدار)

  9. #9

    آقای AFSHIN_REFUA فایل را بررسی کنید

    نقل قول نوشته شده توسط AFSHIN_REFUA
    گفتم که آدرستان Local است باید آن را با توابعی که گفتم تنظیم کنید
    اگر نتوانسی بنویس بذار رو سایت برات درست کنم
    فایل را گذاشتم

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در asp.net2 با C#‎
    نوشته شده توسط roya_dibaj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 22 آبان 1386, 09:43 صبح
  2. برنامه .net2 تحت شبکه
    نوشته شده توسط probit در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1385, 13:30 عصر
  3. .net2 و ایجاد دیتا بیس جدید
    نوشته شده توسط negar84 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 01 مهر 1385, 13:52 عصر
  4. یک راه برای رمزکرن کوکی ها با ASP.NET2
    نوشته شده توسط meandyouwith2003 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 21:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •