نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در بدست اوردن حجم فایل در php

  1. #1

    Post مشکل در بدست اوردن حجم فایل در php

    سلام خدمت همه دوستان
    من طبق کد زیر حجم فایل اپلود شده را محاسبه میکنم ، کد مشکلی نداره و روی لوکال هاست هم جواب داد .
    اما وقتی روی سایتم اجراش کردم حجم همه ی فایل های اپلودی 23.27 کیلوبایت هست.
    مشکل از هاستمه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    کد :
    $filesize=$_FILES['hgfileapp']["size"];
    $s=' B';
    if($filesize>1024){$filesize/=1024;$s=' KB';}//kb
    if($filesize>1024){$filesize/=1024;$s=' MB';}//mb
    if($filesize>1024){$filesize/=1024;$s=' GB';}//gb
    if($filesize>1024){$filesize/=1024;$s=' TB';}//tb
    $filesize=round($filesize,2).$s;


    در ضمن با چند نوع کدنویسی دگ هم تست کردم ولی جواب نداده.

  2. #2

    نقل قول: مشکل در بدست اوردن حجم فایل در php

    سلام

    برای اینکار این تابع رو برسی و استفاده کنید : http://pastecode.ir/?p=851

  3. #3

    نقل قول: مشکل در بدست اوردن حجم فایل در php

    ممنون اتفاقا قبلا با این تابع هم تست کرده بودم
    ولی الان که دقت کردم توی حجم فایل ها مشکلی نداره و درست هست.
    مشکل اینجاست که فقط 23 کیلو بایت از هر فایلی روی هاست اپلود میشه

  4. #4

    نقل قول: مشکل در بدست اوردن حجم فایل در php

    یکم کد هام را تغییر دادم دگ توی اپلود فایل مشکلی ندارم.
    ولی توی انتقال فایل از یک هاست به هاست خودم باز همون مشکل وجود داره . فقط 23 کیلوبایت از فایل را منتقل میکنه.
    برای انتقال از تابع copy استفاده میکنم .

    از کد زیر استفاده کردم ولی دقیقا همون مشکل وجود داشت
    $content = file_get_contents(trim($_POST['addr']));
    @mkdir('up'.'/', 0755);
    $fp = fopen('up'.basename($_POST['addr']), "wb");
    if (!$fp)
    echo '<span class=red>انتقال انجام نشد احتمالاً خطا از فايل يا دايرکتوري است .</span>';
    else
    echo '<span class=green>فايل ساخته شد . </span>';
    fwrite($fp, $content);
    fclose($fp);


    با تابع زیر هم تست کردم ولی اصلا ارور داد و تابع را اجرا نکرد.
    function dlf($url, $save_path) {
    set_time_limit (0);
    $f = fopen($save_path, 'w+');
    $handle = fopen($url, "rb");
    while (!feof($handle)) {
    $contents = fread($handle, 8192);
    fwrite($f, $contents);
    }
    fclose($handle);
    fclose($f);
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست اوردن حجم فایل توسط php
    نوشته شده توسط hosseinghaheri در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 14 خرداد 1393, 12:22 عصر
  2. سوال: بدست آوردن حجم فایل داخل فایل دیگر
    نوشته شده توسط loo30fer در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1390, 06:00 صبح
  3. نحوه بدست اوردن حجم فایل مشخص در اکسس
    نوشته شده توسط vafadar در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 دی 1387, 09:44 صبح
  4. بدست آوردن حجم فایل
    نوشته شده توسط tehran2009 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 18:18 عصر
  5. بدست آوردن حجم فایل و پوشه
    نوشته شده توسط Laia2005 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1384, 14:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •