نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطای Undefined variable

  1. #1

    Exclamation خطای Undefined variable

    سلام دوستان بعد از چند سال دوباره دارم شروع میکنم به یادگیری مجدد php
    مشکل اول من عوض شدن دستورات MYSQL است خب دارم کم کم MYSQLI یاد میگیرم و سایتی که قبلا داشتم رو با مای اسکیولی بازنویسی میکنم
    این کد تو نسخه های قبلی ومپ مشکلی نداشت ولی الان مرتب خطا میده ممنون میشم اصلاح کنید

    <?php 

    ob_start();
    session_start();

    $db = new mysqli("localhost","root","","upload"); if($db->connect_errno)

    {

    echo $db->connect_errno;

    }

    function get_rand()

    {

    $images = array();

    $result = $db->query("SELECT * FROM images"); print_r($result);

    }

    $images=get_rand();

    ?>



    اینم خطا ها
    Notice: Undefined variable: db in C:\wamp64\www\index.php on line 20

    Fatal error: Call to a member function query() on null in C:\wamp64\www\index.php on line 20
    آخرین ویرایش به وسیله mosi2007 : جمعه 21 آبان 1395 در 16:43 عصر

  2. #2

    نقل قول: خطای Undefined variable

    بحث scope در کد هست.
    درون function اگر قصد دارید از متغیر بیرونی تعریف کنید که قصد شما همون متغیر public هست باید درون function نوع متغیر رو global تعریف کنید. کد خودتون رو بصورت زیر تغییر بدید

    function get_rand()

    {
    global $db;
    $images = array();

    $result = $db->query("SELECT * FROM images");
    print_r($result);

    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارور Undefined variable
    نوشته شده توسط lilac8 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 00:13 صبح
  2. سوال: خطای Undefined variable: HTTP_GET_VARS
    نوشته شده توسط mahtabtaban در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1391, 21:08 عصر
  3. خطای Undefined offset
    نوشته شده توسط mehdi4467 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1390, 16:26 عصر
  4. خطاي Undefined index
    نوشته شده توسط mohsen60 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1388, 14:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •