نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جایگزین کردن متن کپی شده در حافظه

  1. #1

    Lightbulb جایگزین کردن متن کپی شده در حافظه

    سلام به همه دوستان و اساتید گرامی!
    من دارم روی یک برنامه کوچیک کار میکنم که کارش اینطوریه که Length متن کپی شده در کلیپ بورد (clipboard) رو بررسی میکنه و اگه اندازه مورد نظر بود اونو با متن دلخواه جایگزین کنه!

    مثلا اگر من عبارت salam رو کپی کردم برنامه بیاد ببینه اگه تعداد کاراکتر هاش 4 تاس عبارت test رو جایگزین salam در clipboard بکنه!اگر هم کمتر یا بیشتر بود کاری باهاش نداشته باشه!

    من برنامه نویسیم خیلی در حد مبتدیه و این کدو نوشتم بدون اشکال اجرا میشه ولی جواب نمیده!

    Private Sub Timer_Timer()
    If My.Computer.Clipboard.ContainsText() Then
    Dim adr As String
    adr = My.Computer.Clipboard.GetText
    If adr.Length = "34" Or adr.Length = "33" Or adr.Length = "32" Or adr.Length = "31" Or adr.Length = "30" Or adr.Length = "29" Or adr.Length = "28" Or adr.Length = "27" Then
    If adr.Substring(0, 1) = "1" Then
    My.Computer.Clipboard.SetText ("Adresse 1")
    End If
    End If
    End If
    End Sub



    اشکالش کجاعه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید!

  2. #2

    نقل قول: جایگزین کردن متن کپی شده در حافظه

    نمی دونم چی نیاز داری اما با توجه به چیزی که نوشتی این جوابش هست.

    در صورتی که متن کپی شده رد کلیت بورد تعداد کارکتراش به 4 رسید در عبارت Text رو در کلیپ بورد کپی و سپس در Textbox جایچزین میشه

    Private Sub Command1_Click()
    Dim gettxt As String

    If Clipboard.GetText <> "" Then
    gettxt = Clipboard.GetText
    If Len(gettxt) = 4 Then
    Clipboard.Clear
    Clipboard.SetText ("test")
    Text1.Text = Clipboard.GetText
    End If
    End If

    End Sub


  3. #3

    نقل قول: جایگزین کردن متن کپی شده در حافظه

    ممنون بابت پاسخ
    ولی کلا نیازی به تکست باکس نیست!میخوام وقتی هر عبارت 4 حرفی کپی بشه مثل عبارت test بجای test هرجا که خواستم paste کنم عبارت hello رو paste کنه!

  4. #4

    نقل قول: جایگزین کردن متن کپی شده در حافظه

    سلام
    اولا اینکه شما ظاهرا کد دات نت نوشتید و اینجا تالار VB6 هستش
    ولی به صورت کلی ابتدا محتویات فعلی کلیپ برد باید با متد Clear پاک بشه بعد متن جدید بهش داده بشه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #5

    نقل قول: جایگزین کردن متن کپی شده در حافظه

    خب دوست عزیز من واسه اینکه شما متوجه بشید نوشتم براتون وگرنه دیگه کاری نداره هر جا دوست داشتی می تونی استفاده کنی ازش

  6. #6

    نقل قول: جایگزین کردن متن کپی شده در حافظه

    با تشکر بلاخره جواب داد.فقط یه سوال دیگه!هر موقع برنامه رو اجرا میکنم این پروسه انجام میشه,اگر بخوام مادامی که برنامه درحال اجراست با کپی کردن هر متنی این پروسه انجام بشه چیکار باید بکنم؟
    استفاده از حلقه؟تایمر؟
    آخرین ویرایش به وسیله ubites : یک شنبه 30 آبان 1395 در 11:45 صبح

  7. #7

    نقل قول: جایگزین کردن متن کپی شده در حافظه

    خوب اره دیگه یه تایمر بذار و هر 1 ثانیه چک کنه برات و از برنامه خروجی .Exe. بگیر و بذار توی استارت اپ ویندوز و هر وقت اومد بالا ویندزو این هم شروع بکاربکنه .
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 01 آذر 1395 در 09:23 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ذخیره کردن متن کپی شده
    نوشته شده توسط AliRezaBeytari در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 اردیبهشت 1392, 17:51 عصر
  2. سوال: کد کردن متن ذخیره شده در سی شارپ
    نوشته شده توسط maythammsp2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 10 مهر 1390, 00:40 صبح
  3. سوال: مشکل در substr کردن متن نوشته شده در rich textbox
    نوشته شده توسط billgivz در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 15 مرداد 1390, 02:02 صبح
  4. سوال: کپی کردن متن داخل div در حافظه clipboard
    نوشته شده توسط alismith در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 فروردین 1390, 01:00 صبح
  5. یافتن متن و جایگزین کردن تصویر بجای آن در فایل ورد
    نوشته شده توسط ehsane در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 26 آبان 1385, 14:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •