نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: روش صحیح نوشتن حلقه for برای ارسال به گزارش

  1. #1

    Exclamation روش صحیح نوشتن حلقه for برای ارسال به گزارش

    سلام اساتید گرامی.
    بنده یه دیتاتیبل دارم میفرستم به گزارش فست ریپورت.
    ومشکلی ندارم تا اینجا.

    حال من میخوام یه سری عملیات با حلقه for انجام بدم.و به گزارش بفرستم.و این کار رو هم انجام دادم.و مشکلی که تو گزارش دارم اینه که اون ستونی که عملیات روش انجام گرفته.تمامش رو یه عدد نشون میده.انگار فقط ردیف آخر رو محاسبه میکنه.حال من چکار باید بکنم؟؟
    ممنونم.
    Capture.PNG


    DataTable dt = new DataTable();

    dt = db.MySelect( "SELECT tbl_Sabt_Sahamdar.ID, tbl_Sabt_Sahamdar.Name,tbl_Sabt_Sahamdar.FirstSarm aye,tbl_Sabt_Sahamdar.Sahm, SUM(tbl_Amalyat_Sahamdar.CostVariz) AS [پرداخت], " +
    "SUM(tbl_Amalyat_Sahamdar.CostBardasht) AS [برداشت] FROM tbl_Sabt_Sahamdar INNER JOIN " +
    "tbl_Amalyat_Sahamdar ON tbl_Sabt_Sahamdar.ID = tbl_Amalyat_Sahamdar.SahamdarCode "

    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    int Saham = Convert.ToInt32(dt.Rows[i][3].ToString());
    SahmSood = ((Kosoorat * Saham) / 100);

    rpt.SetParameterValue("SahamSood", SahmSood);
    }



    rpt.Show();



  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    نقل قول: روش صحیح نوشتن حلقه for برای ارسال به گزارش

    سلام شما این عمل رو تو سلکتت انجام بده

    SahmSood = ((Kosoorat * Saham) / 100);

  3. #3

    نقل قول: روش صحیح نوشتن حلقه for برای ارسال به گزارش

    ممنونم که وقت ممیزارید.
    نمیشه.چون Kosoorat خودش برای محاسبش از 7 تا 8تا جدول داده میگیره تا به دست بیاد.
    اما Saham تو همین دیتا تیبل هست.
    راه دیگه ای نیست؟

    سپاس

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    نقل قول: روش صحیح نوشتن حلقه for برای ارسال به گزارش

    کسی نیست راهنمایی کنه؟؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Hasibsoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    58

    نقل قول: روش صحیح نوشتن حلقه for برای ارسال به گزارش

    دستور زیر را اجرا کن و از ستون "SahmSood" در گزارشت استفاده کن
    DataTable dt = new DataTable();

    dt = db.MySelect("SELECT tbl_Sabt_Sahamdar.ID, tbl_Sabt_Sahamdar.Name,tbl_Sabt_Sahamdar.FirstSarm aye,tbl_Sabt_Sahamdar.Sahm, SUM(tbl_Amalyat_Sahamdar.CostVariz) AS [پرداخت], " +
    "SUM(tbl_Amalyat_Sahamdar.CostBardasht) AS [برداشت] FROM tbl_Sabt_Sahamdar INNER JOIN " +
    "tbl_Amalyat_Sahamdar ON tbl_Sabt_Sahamdar.ID = tbl_Amalyat_Sahamdar.SahamdarCode ");

    dt.Columns.Add("SahmSood", typeof(decimal));

    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    int Saham = Convert.ToInt32(dt.Rows[i][3].ToString());
    dt.Rows[i]["SahmSood"] = ((Kosoorat * Saham) / 100);

    //rpt.SetParameterValue("SahamSood", SahmSood);
    }



    rpt.Show();

تاپیک های مشابه

  1. بررسی مقدار فیلدهای database برای ارسال به گزارش.
    نوشته شده توسط kamiloted در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 29 اسفند 1394, 20:03 عصر
  2. مشکل در حلقه for برای مدیریت برنامه با پایگاه داده
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1387, 16:52 عصر
  3. جستجو ساز برای اتصال به گزارش سازQuery Builder Beta1
    نوشته شده توسط zareimz در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 09 شهریور 1385, 18:08 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 24 مرداد 1385, 10:32 صبح
  5. انتخاب چند گزینه برای ارسال به sql server توسط list box
    نوشته شده توسط karagah در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 17 اردیبهشت 1384, 15:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •