نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل افزودن کوتیشن به database

  1. #1

    Lightbulb مشکل افزودن کوتیشن به database

    سلام
    این کد کلاسی هست که برای اضافه کردن مقادیر رشته ای به جدول دیتابیس استفاده شده.

    string SQL = "INSERT into Table (w, s, p) values (N'{0}', N'{1}', N'{2}')";
    SQL = string.Format(SQL, Wo, Se, Pa);


    ولی اگر داخل رشته کوتیشن ( ' ) باشه ارور می ده و اضافه نمی کنه.

    تشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل افزودن کوتیشن به database

    سلام
    واقعاً چه پاسخگویی عالیی وجود داره اینجا - سه روز شده که هیچکی به تاپیک جواب نداده.

    دوستان کسی به این مشکل برخورد کرد دوتا کوتیشن پشت سرهم به جای یک کوتشن بزاره درست می شه و متن هم درست می مونه.

    تشکر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: مشکل افزودن کوتیشن به database

    سلام
    الان اون کدی که نوشتید درسته. یعنی با این وضعیت خطا میده؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل افزودن کوتیشن به database

    کوتیشن در زبان sql برای مشخص کردن نوع داده رشته ای استفاده میشه. خب با این کدی که شما نوشتید، کوتیشنهای داخل متن باعث خطا در کامپایلر sql خواهد شد. برای جلوگیری از این خطا بایست دو عدد کوتیشن قرار بدید تا کامپایلر sql اونو به عنوان جزئی از داده در نظر بگیره نه جزئی از کوئری.
    از پارامتر برای ارسال داده استفاده کنید تا به اینگونه مشکلات و همچنین مشکلات امنیتی برخورد نکنید.
    https://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.data.sqlclient.sqlcommand.parameters.aspx
    https://www.dotnetperls.com/sqlclient

تاپیک های مشابه

  1. علت خطای A network-related or instance-specific error occurred
    نوشته شده توسط mohande3kh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1394, 00:15 صبح
  2. مشکل وصل شدم به database
    نوشته شده توسط mahdi_14263 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1388, 09:00 صبح
  3. سوال: مشکل در اتصال به DataBase
    نوشته شده توسط ندا2611 در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 03 فروردین 1388, 17:32 عصر
  4. مشکل با افزودن کنترل به صورت داینامیک به یک پنل یا placeholder
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1385, 13:46 عصر
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 آبان 1384, 15:58 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •