نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: قرار گرفتن فرم باز شده دوم در پشت فرم اصلی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    قرار گرفتن فرم باز شده دوم در پشت فرم اصلی

    سلام
    وقتی یک پنجره را از طریق کد
    form2.show باز می کنم فرم دوم به پشت فرم اصلی (اول میره)؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار cjmoon
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    :|
    پست
    46

    نقل قول: قرار گرفتن فرم باز شده دوم در پشت فرم اصلی

    سلام
    نه میاد روی فرم اصلی
    البته می تونی با کدهای زیر هم کار کنی
    Me.BringToFront()
    Me.SendToBack()

    و فرم اصلی بیارش روی فرم 2 یا ببری پشتش

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: قرار گرفتن فرم باز شده دوم در پشت فرم اصلی

    میتونی از showdialog استفاده کنی

  4. #4
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: قرار گرفتن فرم باز شده دوم در پشت فرم اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط milad.biroonvand مشاهده تاپیک
    سلام
    وقتی یک پنجره را از طریق کد
    form2.show باز می کنم فرم دوم به پشت فرم اصلی (اول میره)؟

    سلام دوست عزیز

    از کد زیر استفاده کن ببین مشکلت حل میشه :
            Dim frm As New Form3
    frm.TopMost = True
    Me.AddOwnedForm(frm)
    frm.Show()


    موفق باشید .....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قرار گرفتن فرم در پشت نوار عنوان
    نوشته شده توسط AmiN0012 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 آذر 1394, 11:59 صبح
  2. چگونگی قرار گرفتن کنترل ساخته شده در زمان اجرا زیر مجموعه اسکرول باکس ؟
    نوشته شده توسط vahid64 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آذر 1388, 10:50 صبح
  3. قرار گرفتن پیغامها و فرمهای جدید در پشت فرم اصلی
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1384, 01:29 صبح
  4. قرار گرفتن فرم جدید در هنگام showmodal پشت فرم اصلی
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1384, 11:51 صبح
  5. جلوگیری از قرار گرفتن عبارت چاپ شده در بین ""
    نوشته شده توسط HamidVB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مرداد 1383, 00:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •