نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: access-excel

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    40

    access-excel

    سلام
    فایل های ضمیمه رو نگاه کنید
    در حال حاضر قبل از زدن دکمه داخل فرم، ابتدا بایستی فایل اکسل رو باز کرد تا انتقال داده بین اکسس و اکسل انجام بگیره. چکار میشه کرد که بدون باز کردن اکسل این انتقال خود به خود صورت بگیره؟
    چطور میشه بعد از کلیک روی باتن یک Dialog Box باز شه و از ما آدرس فایل اکسل رو خواسته و بعد از اون عملیات انتقال داده ها انجام شه؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: access-excel

    سلام شما باید یک لینک از اکسس به اکسل بزنی در این حالت یک ارتباط آنلاین بین دو فایل ایجاد میشه.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    40

    نقل قول: access-excel

    آخه مشکل اینجاست که هر روز آدرس فایل اکسلی که قراره داده ها از اون خونده بشه متفاوته
    من خودم مشکل اول رو حل کردم. فایلش رو میذارم اگه بدرد کسی بخوره استفاده کنه
    ولی مشکل دوم (Dialog Box) رو نتونستم حل کنم.
    یه سوال دیگه اینکه اگه بخوایم داده سلولهای مثلا A2:A8 رو از اکسل وارد یکی از ستون های اکسس بکنیم از چه کدی باید استفاده کرد؟
    Sub ADD()
    Dim myRec As DAO.Recordset
    Dim xl As Excel.Application
    Dim xlsht As Excel.Worksheet
    Dim xlWrkBk As Excel.Workbook
    Dim ExcelWorkbook As Object
    Set xl = CreateObject("Excel.Application")
    xl.Visible = True
    Set ExcelWorkbook = xl.Workbooks.Open("C:\Users\Master Slim\Desktop\import excell to access\test\q.xls", fulse)
    Set xlWrkBk = GetObject("C:\Users\Master Slim\Desktop\import excell to access\test\q.xls")Set xlsht = xlWrkBk.Worksheets(1)
    Set myRec = CurrentDb.OpenRecordset("Customer", dbOpenDynaset)
    myRec.AddNew
    myRec.Fields("customer") = xlsht.Cells(5,"A")
    myRec.Fields("Test2") = xlsht.Cells(9, "F")
    myRec.Fields("Test3") = xlsht.Cells(11, "F")
    myRec.Update
    xl.Visible = fulse
    xlWrkBk.Windows(1).Visible = False
    End Sub

  4. #4

    نقل قول: access-excel

    سلام دوستان اگه ممکن هستش میخواستم راهنمایی کنید . توی این برنامه ای عکسشو گذاشتم 3 تا تیبل دارم که قابلیت اکسپورت این تیبل ها به اکسل فراهم شده و همونجور که میبینید با انتخاب نام تیبل و زدن باتن مربوطه اطلاعات این تبیل با نام دلخواه و مسیر دلخواه بدون کم و کسر به فایل اکسل منتقل میشه و همه چیز درسته. حالا من قطعه کدی میخوام که بتونم یک فایل اکسل که فرمتش دقیقا با فرمت تیبل اکسس من هستش رو ایمپورت کنم و تیبل من آپدیت بشه. همینطور چک بشه که آیتم تکراری وارد نشه و قابلیت انتخاب فایل اکسل رو هم داشته باشم. کسی میتونه کمکی بهم بکنه ممنون میشم.
    Screenshot (86).pngScreenshot (87).png

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: access-excel

    نقل قول نوشته شده توسط milad.hm85 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان اگه ممکن هستش میخواستم راهنمایی کنید . توی این برنامه ای عکسشو گذاشتم 3 تا تیبل دارم که قابلیت اکسپورت این تیبل ها به اکسل فراهم شده و همونجور که میبینید با انتخاب نام تیبل و زدن باتن مربوطه اطلاعات این تبیل با نام دلخواه و مسیر دلخواه بدون کم و کسر به فایل اکسل منتقل میشه و همه چیز درسته. حالا من قطعه کدی میخوام که بتونم یک فایل اکسل که فرمتش دقیقا با فرمت تیبل اکسس من هستش رو ایمپورت کنم و تیبل من آپدیت بشه. همینطور چک بشه که آیتم تکراری وارد نشه و قابلیت انتخاب فایل اکسل رو هم داشته باشم. کسی میتونه کمکی بهم بکنه ممنون میشم.
    سلام و روز خوش
    بارها مطرح و پاسخ داده شده:

    https://barnamenevis.org/showthread.php?564739
    https://barnamenevis.org/showthread.php?560186

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اكسپورت كردن اكتيوريپورت به pdf,excel,access
    نوشته شده توسط hamidghasemi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1387, 17:24 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1387, 08:49 صبح
  3. تبدیل فایل Excel به Access از طریق کد
    نوشته شده توسط msseng در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 14 فروردین 1387, 10:37 صبح
  4. Access To Excel
    نوشته شده توسط ashkan209 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 دی 1385, 13:59 عصر
  5. ذخیره کردن Excel از طریق Access با ماژول
    نوشته شده توسط ehsan_ansaripoor در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 19:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •