نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اتصال C#‎‎ به mongodb

  1. #1
    کاربر جدید آواتار zeynab-sh
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    بروجرد
    پست
    20

    اتصال C#‎‎ به mongodb

    سلام من این کد رو برای مشاهده اطلاعات موجود در یک پایگاه داده ی MongoDB ولی نمیتونه متصل بشه کسی میدونه مشکل از کجاست؟

     class Program    {
    static void Main(string[] args)
    {
    MongoClient mongoClient = new MongoClient("mongodb://localhost:27017");
    MongoServer mongoServer = mongoClient.GetServer();
    MongoDatabase db = mongoServer.GetDatabase("mycollect");
    MongoCollection<BsonDocument> coll = db.GetCollection<BsonDocument>("mytable");
    foreach (var item in coll.FindAll())
    {
    Console.WriteLine(item.ToString());
    }
    Console.WriteLine("myProject");
    Console.ReadKey();


    }
    }



    mongo.jpg

  2. #2

    نقل قول: اتصال C#‎‎ به mongodb

    اگر سرویس mongodb بر روی ویندوز شما در حال اجرا می باشد کد
    var client = new MongoClient("mongodb://127.0.0.1");
    بدون اشکال باید اجرا شود.

  3. #3
    کاربر جدید آواتار zeynab-sh
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    بروجرد
    پست
    20

    نقل قول: اتصال C#‎‎ به mongodb

    سلام ممنون از پاسختون
    ولی سرور روی ویندوز در حال اجرا بود و با این خط کد هم اجرا نمی شد.
    من فک میکنم مشکل تو نصب نرم افزارهاست یا شاید باید ویژوال استدیو رو آپدیت کنم یا .net framework رو
    ویژوال استدیو من 2013 است...
    در هر صورت هرکاری کردم نتونستم مشکل رو حل کنم و وقت هم کم بود بنابراین پروژه رو با جاوا در jdeveloper انجام دادم . در اونجام یه خطایی میداد که با آپدیت کردن jdeveloper و jdk مشکل حل شد.

  4. #4

    نقل قول: اتصال C#‎‎ به mongodb

    سلام توی تنظیمات پروژه تون بیلد رو روی x86 بذارید و مطمئن بشید که سرور مونگو رو اجرا کردید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اتصال به MongoDB
    نوشته شده توسط Hamed_razor در بخش NoSQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 دی 1394, 17:06 عصر
  2. باز شدن یک صفحه HTML هنگام اتصال اعضای شبکه به کامپیوتر من
    نوشته شده توسط nasr در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1383, 10:56 صبح
  3. اتصال کریستال ریپورت به دیتاست چطوریه؟؟؟
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مهر 1383, 16:39 عصر
  4. مشکل در اتصال با IP به سرور ...
    نوشته شده توسط احد در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 12 شهریور 1383, 10:34 صبح
  5. مقاله درباره Domain و نحوه اتصال ماشین ها به آن
    نوشته شده توسط taghavi در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 آذر 1382, 14:04 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •