نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: راه های وصل کردن php به دیتابیس

  1. #1

    راه های وصل کردن php به دیتابیس

    سلام دوستان کسی میتونه راه حل وصل شدن به دیتابیس در php رو بصورت ساده و کامل توضیح بده؟

  2. #2

    نقل قول: راه های وصل کردن php به دیتابیس


  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ebibombas1988
    تاریخ عضویت
    خرداد 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: راه های وصل کردن php به دیتابیس

    کلا وصل شدن به دیتابیس کار راحتیه
    دمعمولترینش mysqli ولی واسه امنیت از pdo به صورت دستورات اماده استفاده کن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: راه های وصل کردن php به دیتابیس

    معمولترینش mysqli ولی واسه امنیت از pdo به صورت دستورات اماده استفاده کن
    امنیت ربطی به استفاده از mysqli و PDO نداره ! در ضمن باید دید منظور از امنیت چیه تا توضیح داد باید براش چه کاری انجام داد.

  5. #5

    نقل قول: راه های وصل کردن php به دیتابیس

    کد HTML:
    <?php
    date_default_timezone_set("Asia/Tehran");
    mb_internal_encoding("utf-8");
    header("Content-type: text/html; charset: utf-8");
    !defined("Mysql_server")?define("Mysql_server","localhost"):"";
    !defined("Mysql_name")?define("Mysql_name","saba"):"";
    !defined("Mysql_user")?define("Mysql_user","root"):"";
    !defined("Mysql_password")?define("Mysql_password",""):"";
    $db=mysqli_connect(Mysql_server, Mysql_user, Mysql_password, Mysql_name);
    if(mysqli_connect_errno()):
        require_once($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"]."/errormysql.php");exit();
    endif;
    $conn=new Mysqli(Mysql_server, Mysql_user, Mysql_password, Mysql_name);
    if($conn->connect_errno):
        require_once($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"]."/errormysql.php");exit();
    endif;
    ?>

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار ebibombas1988
    تاریخ عضویت
    خرداد 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: راه های وصل کردن php به دیتابیس

    منم نگفتم mysqli امنیت نداره تو اونم میشه از دستورات آماده استفاده کرد
    واگه به صورت عادی استفاده بشه با escape میشه در برابر حملات sql injectin ایمنش کرد ولی این پیشنهاد من بوددر ضمن میتونه با انواع دیتابیس کار کنه ولی mysqli این قابلیت نداره پس چه بهتر که از اول خودش با pdo عادت بده

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی در مورد وصل کردن پروژه به دیتابیس
    نوشته شده توسط dr.undead در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 10 شهریور 1395, 20:30 عصر
  2. حرفه ای: وصل كردن php به mysql
    نوشته شده توسط persheya در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1394, 16:32 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1394, 19:39 عصر
  4. سوال: وصل کردن listView به دیتابیس
    نوشته شده توسط iradata در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1390, 10:40 صبح
  5. سوال: تمام راه های وصل شدن به دیتا بیس
    نوشته شده توسط mohsen.2001 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390, 15:57 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •