نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: ذخیره وبازیابی عکس در بانک sqlserver

  1. #1

    ذخیره وبازیابی عکس در بانک sqlserver

    سلام
    قبلا این مطلب رو search کردم چیزی که میخواستم نبود.
    من میخوام با کد asp عکسهای رو در بانک ذخیره کنم و بتونم اون عکس ها رو بازیابی نمایم.
    ضمنا بانک من sql server است.
    لطفا اگر امکان داره زود برام بفرستید
    با تشکر

  2. #2

  3. #3
    من میخوام کاربر بتونه عکس هایی رو در بانک ذخیره کنه ودر صفحه مربوط به خودش در سایت عکسش رو ببینه.در search در این تالار متوجه شدم که بهتر است عکس در پوشه ای روی سرور ذخیره بشه و فقط مسیر عکسها در بانک ذخیره بشه ، و عکس ها در سایت upload بشه؟
    چطوری میشه با کد asp اینکار رو انجام داد.بانکم sql server است.
    با تشکر(فوری)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    منظورت چیه که در صفحه مربوط به خودش ؟
    یعنی هر کاربر فقط اجازه داره عکس خودشو ببینه ؟ و عکس کاربرای دیگه رو نمی تونه ببینه ؟

  5. #5
    منظورم اینکه کاربر در صفحه ویرایش عکس خود رو تغییر بده.
    ولی عکس اونو همه بتونند ببینند ولی نتونند تغییر دهند.
    من مشکلم ذخیره عکس وبازیابی عکس در بانک sqlserver, و بوسیله کد asp است.
    مر سی

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار blackeve
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    ایران، مازندران، بابل
    پست
    53
    ببینید برای ذخیره تصویر در بانک باید ابتدا اونو بصورت باینری بخونید و در بانک ذخیره کنید و برای بازیابی هم باز باید از بانک بخونید و بصورت باینری روی صفحه وب پیاده کنید.
    روشهای مختلفی وجود داره اگه تو باینری کار کردن مشکلی دارید می تونم یه نمونه براتون بزارم
    ولی اکثر سرور های کامپوننت ASPUpload رو روی خودشون دارند که میتونه بهتون کمک کنه از راهنمای اون میتونید استفاده کنید.
    در کل من شخصاً ذخیره تصویر در بانک رو پیشنهاد نمی کنم ولی اگه نیاز دارید بهتره از کامپوننت استفاده کنید که گفتم و در صورتی که نصب نبود از Object های File system هم میتونید استفاده کنید.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار blackeve
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    ایران، مازندران، بابل
    پست
    53

    Cool کار با فایل...

    نقل قول نوشته شده توسط maryam_jamshid
    من میخوام کاربر بتونه عکس هایی رو در بانک ذخیره کنه ودر صفحه مربوط به خودش در سایت عکسش رو ببینه.در search در این تالار متوجه شدم که بهتر است عکس در پوشه ای روی سرور ذخیره بشه و فقط مسیر عکسها در بانک ذخیره بشه ، و عکس ها در سایت upload بشه؟
    چطوری میشه با کد asp اینکار رو انجام داد.بانکم sql server است.
    با تشکر(فوری)
    در این مورد هم دو روش برای این کار وجود داره استفاده از کامپوننت ( پیشنهاد من ) و استفاده از توابع VB \ ASP :
    تو روش اول باید به راهنمای کامپوننت مربوطه مراجعه کنید
    ولی در روش دوم می تونید با استفاده از توابع وبی و ا اس پی این کار رو انجام بدین :
    بصورت خلاصه باید بگم از فایل سیستم باید استفاده کنید
    پس از بار گذاری فایل روی فضای سرور مسیر برگشتی رو در بانک ذخیره کنید.
    اگه برای مورد دوم به نمونه کد نیاز داشتید بگید تا بزارم ( البته در فرصت مناسب )

    موفق باشید -
    آخرین ویرایش به وسیله blackeve : چهارشنبه 05 مهر 1385 در 12:29 عصر دلیل: ویرایش عنوان

  8. #8
    سلام

    یکبار دیگر سوالم رو توضیح میدم.
    من میخوام از روش upload عکس استفاده کنم.
    در اصل من میخوام خبر به همراه عکس اون در سایتم نشون داده بشه.
    باتوجه به حرفهاتون من باید یه پوشه روی سرور داشته باشم
    که عکس ها رو انجا ذخیره کنه.من میخوام کاربر در زمانی که خبر رو در بانک بریزه بتونه عکس اون هم در سرور بریزه.چطوری،باچه کد asp . وباچه کد asp عکس ها به صفحه load میشند.

    خیلی برام مهمه. اگر میتونید به من کمک کنید.
    با تشکر

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار blackeve
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    ایران، مازندران، بابل
    پست
    53

    Wink

    نقل قول نوشته شده توسط maryam_jamshid
    سلام

    یکبار دیگر سوالم رو توضیح میدم.
    من میخوام از روش upload عکس استفاده کنم.
    در اصل من میخوام خبر به همراه عکس اون در سایتم نشون داده بشه.
    باتوجه به حرفهاتون من باید یه پوشه روی سرور داشته باشم
    که عکس ها رو انجا ذخیره کنه.من میخوام کاربر در زمانی که خبر رو در بانک بریزه بتونه عکس اون هم در سرور بریزه.چطوری،باچه کد asp . وباچه کد asp عکس ها به صفحه load میشند.

    خیلی برام مهمه. اگر میتونید به من کمک کنید.
    با تشکر
    اول مشخص کنید آیا روی سرور شما کامپوننت نصب شده یا نه اگه نصب شده نوع کامپوننت رو بگید تا نمونه ای براتون بزارم.
    و اگر هم نصب نیست در حال حاظر نمونه ای برای این مورد ندارم باید تا صبرکنید تا آماده کنم و بزارم تا استفاده کنید

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار blackeve
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    ایران، مازندران، بابل
    پست
    53

    نمونه کد

    نمونه کد برای استفاده بدون کامپوننت با دستورات ای اس پی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    ممنونم
    ولی برای load عکس خبر ها روی صفحه باید چکار کنم.لطفا کد aspاونو برام بفرستید.
    بازم ممنونم

  12. #12
    سلام
    از فایلی که برام فرستادید ممنونم.
    ولی این بخشAdditional fields (demo): چه کاری انجام میده؟
    Enter a number:
    Checkbox values: -1 -2
    بعد از اینکه عکسها در سرور ذخیره شد. چطوری اون رو به صفحهload کنیم.؟
    باتشکر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    نقل قول نوشته شده توسط maryam_jamshid
    ممنونم
    ولی برای load عکس خبر ها روی صفحه باید چکار کنم.لطفا کد aspاونو برام بفرستید.
    بازم ممنونم

    <img src="<%=(مسیر فایل عکس که از دیتابیس لود میشود) %>" width="10" height="10" border="0" alt="About">


  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار blackeve
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    ایران، مازندران، بابل
    پست
    53
    Additional fields (demo واسه اینه که بگه شما میتونید جدای از ارسال فایل به سرور سایر فیلدهاتونو هم ارسال کنید

    موفق باشید -

  15. #15
    از راهنماییتون ممنونم.
    مسیر فایل عکس رو چطور در دیتا بیس ذخیره کنم.
    منظورم اینه که زمانی که عکس رو در سرور ذخیره می کنم، میشه از طریق کد asp مسیر هم در بانک sql server ذخیره بشه.

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار blackeve
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    ایران، مازندران، بابل
    پست
    53
    در تابع SaveFiles می تونید نام فایل رو پیدا کنید و به بانک برای ذخیره ارسال کنید


    Upload.UploadedFiles(fileKey).FileName

  17. #17
    سلام
    منظورتون از filekey چیه؟
    کد زیر دقیقا چه کاری انجام میده؟

    Upload.UploadedFiles(fileKey).FileName
    چطوری با این کد میشه اسم فایل و مسیر اون در db ذخیره بشه؟

  18. #18

    Wink

    چرا اینقدر سخت می گیری . از دستورات زیر برای upload عکسها استفاده کن. بعد آدرس عکس ها را به IMG Objevt خودت Bind کن.اینجوری از پروسس و حجم کمتری از اطلاعات ذخیره شده استفاده کردی.
    برای binde کردن مثلا

    <...
    <% # "images/+databinder.evil .... "...%>
    ....>


    برای upload کردن ابتدا یک کنترل file field به فرم اضافه کنید و آنرا run at server و بعد دستئرات دکمه upload
    [;CODE]
    this.filefield1.postedfile.saveas(server.mappath(" .images/"+FileName))
    [/CODE]

    ولی یادت باشه :
    using system.IO


  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار blackeve
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    ایران، مازندران، بابل
    پست
    53
    ببین عزیز در قسمت بالا مسیر فیزیکی رو که میدی توی یه متغیر ... درست؟
    حالا باید نام فایل رو بزاری توی یه متغیر و نام متغیر به همراه مسیری که فایل رو اونجا ذخیره کردی میشه مسیر ذخیره سازی فایلت، حالا این دوتا متغیر رو داری هرجور راحتی بریز توی بانک و ذخیره کن.

    اگه نیاز هست بگو همینجا خط به خط مثالی برای کد بزنم...
    راستی از کد تونستید استفاده کنید؟

  20. #20

    حذف عکس از روی سرور

    ممنونم از کمکهاتون.
    من چطوری میتونم عکسی رو که در روی پوشه imgدر روی سرور واقع شده رو حذف کنم.

    ضمنا در برنامه ام از کد asp استفاده کردم.
    با تشکر

  21. #21
    من فکر کردم مشکلتون حل شده آما می بینم که خیر

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از SQLserver بدون نصب در کامپیوتر مقصد
    نوشته شده توسط jalali_m در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1392, 11:40 صبح
  2. ارتباط باSQLServer کامپیوتر دیگه؟
    نوشته شده توسط vb.netAss در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1385, 11:19 صبح
  3. چگونه میتوانم فایل تصویری باحجم بیشتر از 2mb را فشرده کرده و در sqlserver ذخیره کنم
    نوشته شده توسط moula_rayisi در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 11:48 صبح
  4. چه طوری vbرو به SQLServer ارتباط بدم
    نوشته شده توسط vb.netAss در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1385, 14:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •