نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: mysql_connect(): The mysql extension لطفا کمکم کنید رفع خطای

  1. #1

    Question mysql_connect(): The mysql extension لطفا کمکم کنید رفع خطای

    سلام خدمت همه اساتیدپس از انتقال سایت از ومپ به سرور به این خطا مواجه میشم چیکار کنم؟ البته پس از راه اندازی یک با تونستم توی سیستم لاگین کنم بعد که خارج شدم دیگه نتونستم لاگین کنم و این خطا داده میشهmysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead.

  2. #2

    نقل قول: mysql_connect(): The mysql extension لطفا کمکم کنید رفع خطای

    شما از توابع mysql در پروژه استفاده کردید که منسوخ شده و سرورها پشتیبانی نمی کنند باید mysqli یا pdo رو جایگزین کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: mysql_connect(): The mysql extension لطفا کمکم کنید رفع خطای

    البته خطای depricated هست و نشون میده نسخه شما هنوز کلا mysql را حذف نکرده ! اگه دردسر داری برای انتقال به mysqli یا pdo از کد زیر در ابتدای فایل های مربوط به database یا فایل مبنا توی کل پروژه استفاده کن :
    error_reporting( E_ALL ^ E_DEPRECATED );


    البته میتونی توی htaccess. هم بنویسی :
    php_value error_reporting 22527


    ولی در کل جناب حیاتی درست میگن و بهتره با mysqli یا pdo پیاده سازی کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 05 بهمن 1393, 23:35 عصر
  2. سوال: این پیام چه معناست و برای رفع آن چه کار کنم لطفا" کمکم کنید
    نوشته شده توسط vahid-masoudi در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1390, 17:51 عصر
  3. چطور این خطا رو رفع کنم؟(لطفا کمکم کنید.)
    نوشته شده توسط minamorsali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1388, 09:17 صبح
  4. لطفا کمکم کنید
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 29 آذر 1382, 02:34 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •