نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: قطع کردن صدای سیستم وقتی روی یک textbox اینتر میشه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار m2011kh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    (Zweifall (Nordrhein-Westfalen
    پست
    647

    Post قطع کردن صدای سیستم وقتی روی یک textbox اینتر میشه

    سلام و خسته نباشید دوستان عزیز.

    من معمولا با اینترفیس برنامه ارتباط ندارم بیشتر پشت صحنه کار میکنم. بخاطر همین درمورد کنترل ها و ... زیاد چیزی نمیدونم.

    سوال:

    وقتی رویداد Key press برای یک تکست باکس اضافه میکنیم که مثلا در یک برنامه چت بین شبکه که وقتی کاربر درحال نوشتن متن هست با زدن اینتر همونجا بتونه پیام رو بفرسته. در واقع در رویداد Key Press تکست باکس وقتی اینتر زده میشه رویداد کلیک دکمه ی ارسال رو فراخوانی میکنه. و مشکل اینجاست که وقتی کاربر اینترو میزنه اینجا صدای (دینگ) سیستم در میاد. دقیقا الان مشکل همینه که چجور باید چجوری پخش این صدا رو گرفت؟

    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

    موفق و سربلند باشید.

    M.M.D

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: قطع کردن صدای سیستم وقتی روی یک textbox اینتر میشه

    ببینید این مشکلتون رو حل میکنه
    تو یه فرومی دیدم یکی دقیقا مثل شما همچین سوالی پرسیده بود

    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (e.KeyChar == (char)Keys.Return)
    {
    e.Handled = true;
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 17 آذر 1395 در 20:14 عصر

تاپیک های مشابه

  1. قطع و وصل کردن صدای سیستم
    نوشته شده توسط vapa_71 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 24
    آخرین پست: شنبه 29 آذر 1393, 13:00 عصر
  2. پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 11 مرداد 1389, 12:36 عصر
  3. فوکوس کردن روی یک textbox بعد از لود صفحه
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آذر 1387, 01:59 صبح
  4. ایجاد کردن و نوشتن بر روی یک فایل
    نوشته شده توسط آزیتا نبی زاده در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 مرداد 1384, 17:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •