نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پیغام خطا موقع ویرایش

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question پیغام خطا موقع ویرایش

    باسلام خدمت دوستان
    یک رامه دارم وقتی داخل جدولم یک رکورد وجود دارد بخوبی میتواتنم از طریق برنامه یرایش کنم،اما وقتی داخل جدولم بیشتر از یک رکورد وارد میکنم موقع ویرایش به پیغام زیر برمی خورم:
    error edit.jpg

    و از کد زیر استفاده کردم:

    var db = new LinqToSqlDataContext();
    var QEdit = db.PhoneBooks.Single();
    QEdit.Full_Name=txtFullName.Text;
    QEdit.NickName = txtNickName.Text;
    QEdit.Business = txtBussinece.Text;
    QEdit.Company = txtCo.Text;
    QEdit.Mobil = txtMobail.Text;
    QEdit.Tell = txtTell.Text;
    QEdit.Fax = txtFax.Text;
    QEdit.Email = txtEmail.Text;
    QEdit.Web_Site = txtWebSite.Text;
    QEdit.Address = txtAddress.Text;
    db.SubmitChanges();
    cChengControls.ResetControls(this);

    بنظرتون مشکل از کجاست؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید که چکار باید کنم؟
    باشکر
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 23 آذر 1395 در 15:21 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: پیغام خطا موقع ویرایش


    var db = new LinqToSqlDataContext();

    var QEdit = db.PhoneBooks.FirstOrDefault(x=>x.ID==کد یا هر فیلد دیگری که با شرط گذاری آن مینوانید به طور مشخص و دقیق فقط یک رکورد را واکشی کنید)
    QEdit.Full_Name=txtFullName.Text;
    QEdit.NickName = txtNickName.Text;
    QEdit.Business = txtBussinece.Text;
    QEdit.Company = txtCo.Text;
    QEdit.Mobil = txtMobail.Text;
    QEdit.Tell = txtTell.Text;
    QEdit.Fax = txtFax.Text;
    QEdit.Email = txtEmail.Text;
    QEdit.Web_Site = txtWebSite.Text;
    QEdit.Address = txtAddress.Text;
    db.SubmitChanges();

    به این صورت از کل اطلاعات جدول مشخصا به یک رکورد دست پیدا خواهید کرد و بعد از ویرایش آن هم هیچ مشکلی نخواهید داشت
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 23 آذر 1395 در 15:22 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: پیغام خطا موقع ویرایش

    خب این خطا طبیعیه .
    var QEdit = db.PhoneBooks.Single();

    این کد فقط زمانی کا میکنه که فقط تو کالکشن مربوطه فقط 1 رکورد وجود داشته باشه .. اگه کالکشن خالی باشه یا بیش از 1 رکورد داشته باشه خطا میده , شما باید شرطی بزارید که کالکشن شما رو فیلتر کنه و یک رکورد برگردونه بعدش سینگلش کنید , بهتره از دستوره FirstOrDefault این دستورد رکورد اولو برمیگردونه , اگرم داده نباشه تو کالکشن null برمیگردونه و خطا نمیده .

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: پیغام خطا موقع ویرایش

    مشکل دیگه من اینکه جدول نمایش لیست من در فرمی بنام frmListPhone هست و می خوام با انتخاب رکورد مورد نظر داده ها به صفحه ای دیگه منتقل بشه،در این صورت ID رو چطوری باید چک کنم و ویراش مربوطه رو ثبت کنم؟
    من ازین روش استفاده کردم:


    frmListPhone flp = new frmListPhone();
    int ID = int.Parse(flp.dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
    var QEdit = db.PhoneBooks.FirstOrDefault(ط=>ط.ID_Phone==ID);


    ولی با خطای زیر برخورد میکنم:
    Error Edit2.jpg

    چکار باید کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: پیغام خطا موقع ویرایش

    دوست عزیز خطای پیش اومده میتونه برا این باشه که سطری روی دیتاگرید انتخاب نشده و اصولا CurrentRow خالی هستش و Null میده، که در این صورت cells هم وجود نداره، پس خطا میده.
    برای حل سوالتون هم اول سطری رو که از گرید انتخاب شده رو با همین روشی که نوشتین ID اش رو بدست بیارین و بعد اون رو به فرمی که میخوایین نمایش بده ارسال کنید و بعد اونجا با دستوری که در پست قبلی عرض کردم اطلاعات رو واکشی کنید و در باکس ها نمایش بدین و بعد از این که کاربر دکمه ذخیره رو زد اطلاعات رو در همون ابجکتی که اول واکشی کردین و پر بود ست کنید و بعد از Savechange استفاده کنید، مطمئنن ذخیره میشه.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question نقل قول: پیغام خطا موقع ویرایش

    هرکاری میکنم جواب نمیده کل پروژه رو گذاشتم،میشه لطفی کنید نگاهی بندازید و ببینید مشکل از کجاست؟
    باتشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: پیغام خطا موقع ویرایش

    سلام..مشکلش فقط این بود که id رو از فرم frmListPhone به فرم frmPhoneBook نفرستادی .. این کد رو به رویداد دابل کلیک گریدویو داخل فرم frmListPhone اضافه کن.... frmEdit.idnum = ID;

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question نقل قول: پیغام خطا موقع ویرایش

    نقل قول نوشته شده توسط hamed_611 مشاهده تاپیک
    سلام..مشکلش فقط این بود که id رو از فرم frmListPhone به فرم frmPhoneBook نفرستادی .. این کد رو به رویداد دابل کلیک گریدویو داخل فرم frmListPhone اضافه کن.... frmEdit.idnum = ID;
    باسپاس فروان از راهنماییتون.
    فقط راهنماییه آخر اگه بخوام در فرم frmPhoneBook بجای استفاده از idnum از روش زیر استفاده کنم چجوری باید انجامش بدم:

    private void InsertEdit_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var db = new LinqToSqlDataContext();
    frmListPhone flp = new frmListPhone();
    int ID = int.Parse(flp.dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
    var QEdit = db.PhoneBooks.FirstOrDefault(x => x.ID_Phone == ID);
    QEdit.Full_Name=txtFullName.Text;
    QEdit.NickName = txtNickName.Text;
    QEdit.Business = txtBussinece.Text;
    QEdit.Company = txtCo.Text;
    QEdit.Mobil = txtMobail.Text;
    QEdit.Tell = txtTell.Text;
    QEdit.Fax = txtFax.Text;
    QEdit.Email = txtEmail.Text;
    QEdit.Web_Site = txtWebSite.Text;
    QEdit.Address = txtAddress.Text;
    db.SubmitChanges();
    cChengControls.ResetControls(this);
    }

    یعنی idnum رو کلاً حذف کنم،حتی این خط رو:


    frmListPhone flp;
    public int idnum
    {
    get;
    set;
    }


    باز ضمیمه رو با تغییراتی که در بالا گفتم گذاشتم.
    باتشکر از شما دوست عزیز
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله bmvgod : شنبه 11 دی 1395 در 01:48 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطا موقع ویرایش اطلاعات
    نوشته شده توسط mariakhanom در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 بهمن 1391, 15:44 عصر
  2. سوال: یک پیغام خطا موقع خروج از برنامه
    نوشته شده توسط @AM!R! در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 03 بهمن 1388, 13:56 عصر
  3. پیغام خطا هنگام ویرایش رکورد ... !!!
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 30 مرداد 1386, 07:24 صبح
  4. پیغام خطا هنگام ویرایش رکورد- فوری!!
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1383, 13:10 عصر
  5. یک پیغام خطا موقع login به ویندوز
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 06 تیر 1383, 18:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •