نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خواندن تک به تک اعداد از فایل

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    سن
    35
    پست
    75

    Question خواندن تک به تک اعداد از فایل

    با سلام
    در اینجا یک فایل داریم که به صورت زیر مقداردهی شده است . (تعداد اعداد هر خط مشخص نیست و تا 1200 عدد در هر خط هم میرسد)
    1,22,3,4,55
    6,77,8,99,10
    به جای کاراکتر (,) فاصله هست .
    یعنی بدین صورت نوشته شده است :
    55 4 3 22 1
    10 99 8 77 6
    به چه صورت میتوان تک تک اعداد را در هر خانه ارایه قرار داد ؟ لطفا با ذکر مثال با تشکر

    قطعه کد من ، متاسفانه کل خط را به صورت string بر میگرداند و جدا نمیکند .


    using (TextReader textReader = new StreamReader(@"File1.txt", System.Text.Encoding.Default) as TextReader)

    {

    string line;

    while ((line = textReader.ReadLine()) != null)

    {

    int a;

    var result = line.Split(System.Environment.NewLine.ToCharArray( ));

    int b;

    }

    }



    در برنامه C بدین صورت میتوان انجام داد :
    نمونه کد :



    FILE *myFile;
    myFile = fopen("somenumbers.txt", "r");

    int numberArray[16];
    int i;

    for (i = 0; i < 16; i++)
    {
    fscanf(myFile, "%d", &numberArray[i]);
    }



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار csharpcollegian
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    174

    نقل قول: خواندن تک به تک اعداد از فایل

    سلام
    می تونید از کد زیر استفاده کنید :

    List<string> numbers = new List<string>();
    string[] lines = File.ReadAllLines(@"File.txt");
    foreach (string line in lines)
    {
    string[] str = line.Split(' ');
    foreach (string num in str)
    numbers.Add(num);
    }

    البته اگر می خواید از روش خودتون استفاده کنید، با یه تغییر جزئی می تونید این کار رو انجام بدید :

    List<string> numbers = new List<string>();
    using (TextReader textReader = new StreamReader(@"File.txt", System.Text.Encoding.Default) as TextReader)
    {
    string line;
    while ((line = textReader.ReadLine()) != null)
    {
    string[] nums = line.Split(' ');
    foreach (string num in nums)
    numbers.Add(num);
    }
    }

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن متن به خط خاصی از فایل متنی
    نوشته شده توسط niloo17 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 09 تیر 1400, 19:46 عصر
  2. سوال: خواندن خط به خط متن از درون ریچ تکست باکس
    نوشته شده توسط alireza661 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1391, 16:44 عصر
  3. دسترسی به یک نقطه از فایل تصویری وکتور
    نوشته شده توسط massoudghb در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1390, 12:17 عصر
  4. خواندن خط به خط متن از تکست باکس
    نوشته شده توسط mojtaba-saleh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 03 اسفند 1386, 22:04 عصر
  5. ایا امکان دسترس به کد برنامه از فایل exe برنامه وجود دارد؟
    نوشته شده توسط oghab در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 22 آبان 1384, 03:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •