نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از thread در برنامه برای تابع

  1. #1

    استفاده از thread در برنامه برای تابع

    سلام مهندسین عزیز
    برنامه من از 10 تا تابع , تشکیل شده
    که در هر تابع عملیات اینسرت یا اپدیت صورت میگیره
    حالا امکان داره چند تا از این توابع صدا زده بشه
    و تعداد رکورد ها هم بالا باشه , همین باعث ایجاد کندی سرعت یا مشکلات هنگی بشه
    برای جولوگیری از این کار باید چیکار انجام بدم؟؟
    این نمونه کدم هست ..فقط تعداد دستورذت INSERT حدود90 دستوره

    bool Jahab_Cheshmeh(int Jahab_BahrehBardaran_rowid, int last_inserted_id)
    {
    bool result = true;
    try
    {

    string sql2 = "select * from Jahab_Cheshmeh where Jahab_BahrehBardaran_rowid={0}";
    sql2 = string.Format(sql2, Jahab_BahrehBardaran_rowid);
    SQLiteDataAdapter connect4 = new SQLiteDataAdapter(sql2, connection4);
    DataSet ds4 = new DataSet();
    connect4.Fill(ds4);


    for (int i = 0; i < ds4.Tables[0].Rows.Count; i++)
    {

    //insert into Jahab_Cheshmeh from ds4.Tables[0].Rows[i]["User_Insert"].ToString();

    }

  2. #2

    نقل قول: استفاده از thered در برنامه برای تابع

    به جای استفاده از حلقه برای درج ، میتونید از SqlBulkCopy استفاده کنید.
    اگر تعداد رکوردها زیاد هست ، برای کنترل حافظه ، از صفحه بندی استفاده کنید. با دریافت هر صفحه از رکوردها، عمل درج رو با SqlBulkCopy انجام بدید.
    استفاده از thread هم برای اینکه UI هنگ نکنه میتونه مفید باشه.

    اما اینکه گفتید 10 تابع ، 90 دستور insert باید توضیح بیشتری بدید. یک بزارید. و اینکه این متدها به هم وابسته هستند. دستورات insert چطور؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در استفاده از thread در فراخوانی یک تابع
    نوشته شده توسط habib_namvar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 08 اسفند 1393, 18:59 عصر
  2. ایجاد و استفاده از thread در برنامه
    نوشته شده توسط omidan321 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آذر 1392, 16:47 عصر
  3. سوال: نحوه استفاده از query در برنامه براي گزارش گيري با استفاده از crystal report
    نوشته شده توسط hamed.sharafi در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 آذر 1391, 09:03 صبح
  4. سوال: راهنمایی در مورد نوشتن یک برنامه با استفاده از thread در c
    نوشته شده توسط Football Land در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 14 آبان 1389, 13:49 عصر
  5. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 12 تیر 1387, 17:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •