نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه فراخوانی web api در windows form app

  1. #1

    نحوه فراخوانی web api در windows form app

    با سلام .

    من یک اپ در windows form application با زبان C#‎‎ و framework 4.0 نوشته ام و حالا میخواهم در ان web api فراخوانی کنم (وب ای پی آیی که در یک پروژه asp.net MVC 5 نوشته شده)

    قادر به ارسال آبجکت از کلاینت به سرور هستم اما از سرور چیزی را نمیتوانم دریافت کنم
    وقتی در مرورگر تست میکنم میگه نمیتونه سریالایز کنه



    حالا چگونه عمل کنم؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کرج هشتگرد
    پست
    6

    نقل قول: نحوه فراخوانی web api در windows form app

    سلام دوست عزیز برای استفاده از webapi در پروژه های ویندوزی باید از کلاس Http Client استفاده کرد

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کرج هشتگرد
    پست
    6

    نقل قول: نحوه فراخوانی web api در windows form app

    نمونه کد خواندن اطلاعات از سرور
    HttpClient client = new HttpClient();
    client.BaseAddress = new Uri("SiteAddress");
    //client.DefaultRequestHeaders.Add("appkey", "myapp_key");
    client.DefaultRequestHeaders.Accept.Add(
    new MediaTypeWithQualityHeaderValue("application/json"));

    HttpResponseMessage response = client.GetAsync("api/clients").Result;
    if (response.IsSuccessStatusCode)
    {
    var clients = response.Content.ReadAsAsync<IEnumerable<Client>>( ).Result;
    grdshowClient.DataSource = clients;

    }
    else
    {
    MessageBox.Show("Error Code" + response.StatusCode + " : Message - " + response.ReasonPhrase);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله shahram69 : سه شنبه 15 بهمن 1398 در 08:14 صبح

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کرج هشتگرد
    پست
    6

    نقل قول: نحوه فراخوانی web api در windows form app

    نمونه کد اضافه کردن اطلاعات به سرور
    HttpClient client = new HttpClient();

    client.BaseAddress = new Uri("SiteAddress");



    client.DefaultRequestHeaders.Accept.Add(

    new MediaTypeWithQualityHeaderValue("application/json"));

    var myclient = new Client();
    myclient.Name = txtname.Text;
    myclient.NickName = txtmostar.Text;

    var response = client.PostAsJsonAsync("api/clients", myclient).Result;



    if (response.IsSuccessStatusCode)

    {

    MessageBox.Show("عضو جدید اضافه شد");


    }

    else

    {

    MessageBox.Show("Error Code" + response.StatusCode + " : Message - " + response.ReasonPhrase);

    }
    آخرین ویرایش به وسیله shahram69 : سه شنبه 15 بهمن 1398 در 08:12 صبح

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کرج هشتگرد
    پست
    6

    نقل قول: نحوه فراخوانی web api در windows form app

    نمونه کد ویرایش اطلاعات

    HttpClinet= newHttpClinet();

    client.BaseAddress = new Uri("siteAddress");



    client.DefaultRequestHeaders.Accept.Add(

    new MediaTypeWithQualityHeaderValue
    ("application/json"));



    Var id = txtId.Text.Trim();



    Varurl = "api/employee/" + id;



    HttpResponseMessage
    response = client.GetAsync(url).Result;



    if (response.IsSuccessStatusCode)

    {
    var employees = response.Content.ReadAsAsync<Employee>().Result;
    MessageBox.Show("Employee Found : " + employees.Name + " " + employees.Address + " " + employees.Designation);
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("Error Code" + response.StatusCode + " : Message - " + response.ReasonPhrase);

    }
    آخرین ویرایش به وسیله shahram69 : سه شنبه 15 بهمن 1398 در 08:10 صبح

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کرج هشتگرد
    پست
    6

    نقل قول: نحوه فراخوانی web api در windows form app

    نمونه کد حذف اطلاعات

    HttpClient client = new HttpClient();

    client.BaseAddress = new Uri("SiteAddress");



    var id = txtId.Text.Trim();



    var url = "api/employee/" + id;



    HttpResponseMessage response = client.DeleteAsync(url).Result;



    if (response.IsSuccessStatusCode)

    {

    MessageBox.Show("User Deleted");

    BindEmployeeList();

    }

    else

    {

    MessageBox.Show("Error Code" + response.StatusCode + " : Message - " + response.ReasonPhrase);

    }
    آخرین ویرایش به وسیله shahram69 : سه شنبه 15 بهمن 1398 در 08:08 صبح

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: نحوه فراخوانی web server در برنامه
    نوشته شده توسط soha_smb در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 اردیبهشت 1393, 15:54 عصر
  2. مشورط :یک نوع CMS در Windows Form
    نوشته شده توسط سار در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 10 شهریور 1386, 09:46 صبح
  3. چگونگی استفاده از توابع MFC در Windows Forms Application
    نوشته شده توسط محمد عرب در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 بهمن 1384, 14:25 عصر
  4. استفاده از تابع GetDC() در Windows Forms Application
    نوشته شده توسط محمد عرب در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 23:47 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •