نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در نمایش AlertDialog شخصی سازی شده با کلیک روی آیتم های RecyclerView

  1. #1

    مشکل در نمایش AlertDialog شخصی سازی شده با کلیک روی آیتم های RecyclerView

    با سلام
    من یک آلرت دیالوگ شخصی سازی شده ساختم و میخوام با کلیک روی آیمتم های ریسایکلرویوم نمایش داده بشه
    کلاس ViewHolder رو ایمپلمنت کردم از OnClickListener
    و توی متد OnClick() ، کلاس آلرتم رو new کردم و Alert.show() رو نوشتم ولی نشون نمیده
    Toast رو میتونم نشون بدم ولی لیوت رو نه
    public class ViewHolder extends RecyclerView.ViewHolder implements View.OnClickListener{
    Context context;
    ImageView img_flags;
    TextView txt_countryname;

    public ViewHolder(View itemView)
    {
    super(itemView);
    img_flags= (ImageView) itemView.findViewById(R.id.flag);
    txt_countryname= (TextView) itemView.findViewById(R.id.countryname);
    itemView.setOnClickListener(this);
    }

    @Override
    public void onClick(View view) {
    Alert alert = new Alert(context);
    alert.show();
    }
    }




    ممنون اگر راهنمایی کنید.


  2. #2

    نقل قول: مشکل در نمایش AlertDialog شخصی سازی شده با کلیک روی آیتم های RecyclerView

    ریسایکلر ویو پیش فرض کلیک روی آیتم نداره شما باید از interface استفاده کنید و براش بنویسید. یعنی از داخل اداپتور صدا بزنید داخل اکتیویتی یا فرگمنت استفاده کنید برای نمایش دیالوگ. داخل اداپتور هم میشه ولی اصلا توصیه نمیشه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در نمایش AlertDialog شخصی سازی شده با کلیک روی آیتم های RecyclerView

    پس با این حساب نمیتونم از فایل xml ای که برای آلرت ساختم استفاده کنم؟
    من با interface هم نوشته م ولی می خوام اون طراحی ای که خودم در لیوت ایجاد کردم رو نشون بدم

  4. #4

    نقل قول: مشکل در نمایش AlertDialog شخصی سازی شده با کلیک روی آیتم های RecyclerView

    ولی اون روشی که نوشته بودم رو از stackOverFallow دیده بودم
    با همین روش toast رو میشه نشون داد با کلیک فکر می کردم بشه یک اکتیویتی رو هم نشون داد به جای تست

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در نمایش آیتم ها در لیست ویو شخصی سازی شده
    نوشته شده توسط raha.scientific در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 11 خرداد 1395, 14:41 عصر
  2. سوال: خواندن فایل متنی با کلیک روی آیتم های لیست ویو
    نوشته شده توسط omidandroid در بخش Android Studio
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 23:13 عصر
  3. مشكل در نصب برنامه نصب ایجاد شده با vb6
    نوشته شده توسط mehran_1361 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 06 شهریور 1388, 18:57 عصر
  4. مشکل در نصب برنامه دیتابیسی ساخته شده با installshield
    نوشته شده توسط alirzn در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 10 دی 1386, 14:44 عصر
  5. مشکل در استفاده از ocx نوشته شده با VB در Delphi7
    نوشته شده توسط chaalesh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 19 فروردین 1386, 10:57 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •