نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تغییر رنگ پس زمینه زیر منوی بوت استرپ هنگام بردن موس روی آن

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    تغییر رنگ پس زمینه زیر منوی بوت استرپ هنگام بردن موس روی آن

    با سلام خدمت دوستان گرامی

    من یه منوی بوت استرپ ایجاد کردم که وقتی موس رو روی زیر منوها می برم (a:hover) رنگ مورد علاقه ام نمایش داده نمی شود و میخوام رنگی که مدنظر خودم هست رو جایگزین کنم. چکار باید بکنم؟

    ممنون از دوستان.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: تغییر رنگ پس زمینه زیر منوی بوت استرپ هنگام بردن موس روی آن

    دوستان خواهشا کمک کنن
    اینم کدم هست:

    کد HTML:
       <div id="navbar" class="navbar-collapse collapse" style="background-color:#55585e;float:right;border-color:#55585e;">                <ul class="nav navbar-nav" style="margin-left: -16%;margin-top:9%;background-color:#55585e">                    <li style="font-family:Sans;font-size:12pt;margin-right:52px;"><a href="Contact.html" style="color:white;">تماس با ما</a></li>                    <li style="font-family:Sans;font-size:12pt;margin-right:52px;"><a href="About.html" style="color:white;">درباره ما</a></li>                    <li style="font-family:Sans;font-size:12pt;background-color:#55585e;" class="dropdown">                        <a href="#" class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown" role="button" aria-haspopup="true" aria-expanded="false" style="color:white;margin-right:52px;">گالری <span class="caret"></span></a>                        <ul class="dropdown-menu" style="background:#55585e;">                            <li style="font-family:Sans;font-size:11pt;"><a href="Candlestick.html" style="color:white;">شمعدان</a></li>                            <li style="font-family:Sans;font-size:11pt;"><a href="Container.html" style="color:white;">ظرف</a></li>                            <li style="font-family:Sans;font-size:11pt;"><a href="Panel.html" style="color:white;">تابلو</a></li>                            <li style="font-family:Sans;font-size:11pt;"><a href="Fantasy.html" style="color:white;">مجسمه های فانتزی</a></li>                        </ul>                    </li>                    <li style="font-family:Sans;font-size:12pt;"><a href="Home.html" style="color:white;margin-right:52px;">خانه</a></li>                </ul>            </div>

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: تغییر رنگ پس زمینه زیر منوی بوت استرپ هنگام بردن موس روی آن

    دوستان کسی نمیخواد کمک کنه؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: تغییر رنگ پس زمینه زیر منوی بوت استرپ هنگام بردن موس روی آن

    اینم تصویر:

    1.jpg

  5. #5

    نقل قول: تغییر رنگ پس زمینه زیر منوی بوت استرپ هنگام بردن موس روی آن

    جای تصویر به دموی آنلاین بزار دوست عزیز بهتر بشه کمک کرد

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: تغییر رنگ پس زمینه زیر منوی بوت استرپ هنگام بردن موس روی آن

    این آدرس صفحه اول پروژم هست به همراه فایل css و جاوا اسکریپت که تو سایت زیر آپلود کردم.

    http://uplod.ir/a9o7zyro22l3/site.rar.htm

    ممنون میشم کمکم کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله manit44 : یک شنبه 26 دی 1395 در 07:59 صبح

  7. #7

    نقل قول: تغییر رنگ پس زمینه زیر منوی بوت استرپ هنگام بردن موس روی آن

    این کد رو انتهای فایل style.css اضافه کن و رنگ دلخواهت رو بده
    کد HTML:
    .dropdown-menu>li>a:hover, .dropdown-menu>li>a:focus {    background-image: -webkit-linear-gradient(top, #f5f5f5 0, #e8e8e8 100%);    background-image: -o-linear-gradient(top, #f5f5f5 0, #e8e8e8 100%);    background-image: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0, #f5f5f5), to(#e8e8e8));    background-image: linear-gradient(to bottom, #f5f5f5 0, #55585e 100%);    background-repeat: repeat-x;    filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(startColorstr='#fff5f5f5', endColorstr='#ffe8e8e8', GradientType=0);    background-color: #e8e8e8;}

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: تغییر رنگ پس زمینه زیر منوی بوت استرپ هنگام بردن موس روی آن

    جناب کشاورز خسته نباشید - ممنون از اینکه کمکم کردین و جواب دادین ولی راستش نشد.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: تغییر رنگ پس زمینه زیر منوی بوت استرپ هنگام بردن موس روی آن

    میبخشید جناب کشاورز من یه جا اشتباه کرده بودم - درست شد - خیلی ممنون از لطفتون.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر رنگ متن hyperlink که در datalist قرار دارد وقتی موس روی آن قرار می گیرد؟
    نوشته شده توسط samiramohammadi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1387, 00:58 صبح
  2. تغییر رنگ پس زمینه فرم در حالت طراحی سایت در دلفی نت
    نوشته شده توسط alineghabi در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 آذر 1386, 20:27 عصر
  3. تغییر رنگ پس زمینه StatusBar
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 14:05 عصر
  4. تغییر رنگ پس زمینه جعبه متن
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1384, 01:43 صبح
  5. تغییر رنگ پس زمینه فیلدهای یک فرم
    نوشته شده توسط saras در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 24 تیر 1384, 01:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •