نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش تصویر بجای دانلود کردن آن در php

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار farhadhp
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    تبریز - ایران
    پست
    30

    Question نمایش تصویر بجای دانلود کردن آن در php

    سلام

    دوستان من از کدهای زیر استفاده میکنم تا تصویر رو با پی اچ پی نشون بدم.


    $ch = curl_init(); curl_setopt($ch, CURLOPT_AUTOREFERER, TRUE);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $xfx);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, TRUE);
    $content = curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    $nnnnnnn = $row['file_name'];
    header("Content-type: $ft");
    header('Content-Length: ' . $row['file_size']);
    readfile($content);
    die();


    میخام وقتی این کدها اجرا شدن تصویر رو نشون بده که این کار نمیکنه.
    دوستان متاسفانه استایل کدهای ادیتور انجمن برنامه نویس‌ باز نمیشه برای راحت خوندن کدها کدها رو در ادیتورتون کپی کنید.

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1395
    محل زندگی
    خارج از ایران
    پست
    17

    نقل قول: نمایش تصویر بجای دانلود کردن آن در php

    بفرمایید

    <?php

    $ch = curl_init();

    curl_setopt($ch, CURLOPT_AUTOREFERER, TRUE);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $xfx);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, TRUE);

    $content = curl_exec($ch);

    curl_close($ch);

    $filename = basename($row['file_name']);
    $file_extension = strtolower(substr(strrchr($filename,"."),1));

    switch( $file_extension ) {
    case "gif": $ctype="image/gif"; break;
    case "png": $ctype="image/png"; break;
    case "jpeg":
    case "jpg": $ctype="image/jpeg"; break;
    default:
    }

    header('Content-type: ' . $ctype);
    readfile($content);

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار farhadhp
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    تبریز - ایران
    پست
    30

    نقل قول: نمایش تصویر بجای دانلود کردن آن در php

    ممنون از پاسختون.
    من
    Content-type: رو از دیتا بیس میدم و درست هم هست.
    مشکل من اینه که تصویر رو نشون نمیده.
    نمیدونم کجای کارم مشکل داره.


  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1395
    محل زندگی
    خارج از ایران
    پست
    17

    نقل قول: نمایش تصویر بجای دانلود کردن آن در php

    مشکل اون die() بعد از header هست
    کلاً در php وقتی شما header رو ست میکنی قبل و بعدش نباید از echo یا die یا print استفاده کنی وگرنه یک نوتیفیکیشن میگیری تحت عنوان headers already sent که به سورس فایل عکست اضافه میشه و چون دیتا binary هست دیتات corrupt میشه
    اگه اصرار داری که حتما این کارو کنی
    باید خط اول کدت این رو اضافه کنی تا مشکل حل شه
    ob_start();

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار farhadhp
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    تبریز - ایران
    پست
    30

    نقل قول: نمایش تصویر بجای دانلود کردن آن در php

    با گذاشتن ob_start و برداشتن die() هم کار نکرد.

    من سورس تصویر که در قالب یک فایل متنی با پسوند txt هست رو میگیرم و از طریق کدهای بالا میخام به کاربر نشونش بدم.

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1395
    محل زندگی
    خارج از ایران
    پست
    17

    نقل قول: نمایش تصویر بجای دانلود کردن آن در php

    یک نمونه از عکسی که لود میشه ولی نشون داده نمیشه رو save کن و در قالب فایل زیپ همینجا ارسال کن
    و یا اون controller که عکس رو نشون میده رو بفرست تا بتونم ببینم مشکل کجاست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: شمارش تعداد رکورد یک جدول و نمایش آن در PHP
    نوشته شده توسط arashshiler در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 26 مرداد 1394, 19:21 عصر
  2. مخفی کردن لینک های دانلود فایل ها در PHP
    نوشته شده توسط hemen47 در بخش امنیت در PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 آذر 1392, 12:36 عصر
  3. سوال: کوچک کردن تصویر و قرار دادن آن در Picture box
    نوشته شده توسط honarestani در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 18 بهمن 1391, 00:06 صبح
  4. سوال: نحوه ساخت excel وzip کردن آن در طرف سرور و ايجاد لينک دانلود
    نوشته شده توسط pantea_lovely در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 بهمن 1388, 08:43 صبح
  5. مهم : نمایش تصویر از فیلد نوع Blob در Oracle
    نوشته شده توسط mehrdotnet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 06 آذر 1384, 19:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •