نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از Indy داخل یک ترد فرعی

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1395
    محل زندگی
    خارج از ایران
    پست
    17

    Unhappy استفاده از Indy داخل یک ترد فرعی

    سلام

    مخواستم بدونم آیا راهی هست که بشه از indy TCP client داخل یک ترد فرعی استفاده کرد ؟
    و اینکه دیتا های دریافتی ازش رو هم داخل ترد بهش دسترسی داشته باشی

    منظورم اینکه مثلا از داخل ترد بیای INDY رو کال کنی که خودش داخل فرم اصلی هست و دیتا های رسیده رو هم به ترد انتقال داد
    یا اینکه کلا INDY رو یه جوری کلا داخل ترد فرعی لود کرد و توابعش رو همونجا نوشت

  2. #2
    مدیر بخش آواتار Mask
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    3,403

    نقل قول: استفاده از Indy داخل یک ترد فرعی

    فرقی نداره. میتونید در هر تردی خواستید پیاده سازیش کنید.

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1395
    محل زندگی
    خارج از ایران
    پست
    17

    نقل قول: استفاده از Indy داخل یک ترد فرعی

    نقل قول نوشته شده توسط Mask مشاهده تاپیک
    فرقی نداره. میتونید در هر تردی خواستید پیاده سازیش کنید.
    ممنون از راهنماییتون کدوم روش بهتر هست و چطور پیاده سازیش کنم




تاپیک های مشابه

  1. صدا زدن يک تابع در جاوا از داخل يک ترد در NDK
    نوشته شده توسط negative60 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آبان 1393, 01:47 صبح
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1390, 11:29 صبح
  3. سوال: استفاده از Resource هاي يک dll داخل پروژه
    نوشته شده توسط raminsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 11 فروردین 1388, 11:14 صبح
  4. استفاده از عکسهای داخل dll
    نوشته شده توسط als_1360 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 12 بهمن 1383, 14:54 عصر
  5. استفاده از if در یک فیلد
    نوشته شده توسط ario در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 بهمن 1382, 10:48 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •