نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اجرای خودکار یک تابع

  1. #1

    اجرای خودکار یک تابع

    با سلام
    ما یک برنامه ای داریم که کاربر بعد از 30 ثانیه بعد از لود سایت اگه کلیک کنه رخداد اتفاق میفته کدش اینه


    setTimeout(function() {
    document.onclick= SenCookieCheck;
    }, 3000);


    حالا ما میخواهبم به صورت خودکار این رخداد اتفاق بیفته نه با کلیک

  2. #2

    نقل قول: اجرای خودکار یک تابع

    کسی میتونه مشکل منو حل کنه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: اجرای خودکار یک تابع

    انجمن جاوا با جاوااسکریپت اشتباه گرفتید. این کدی که شما گذاشتید مربوط به جاوااسکریپت هست.
    در پرانتز: شما کافیه onload رو به جای onclick رو مثلا body ست کنید. onload javascript رو سرچ کنید.

    اگر مشکلی داشتید، در انجمن java script مطرح کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجرای خودکار یک تابع روی وب
    نوشته شده توسط prgakbarzadeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 شهریور 1392, 21:37 عصر
  2. آموزش: اجرای خودکار یک فرمان در cmd
    نوشته شده توسط amir11205 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مهر 1389, 19:54 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مهر 1389, 07:28 صبح
  4. سوال: اجرای Recursive یک تابع
    نوشته شده توسط Arghavan_Reza در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 بهمن 1387, 18:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •