نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوال - جستجو چند enum در یک ستون جدول دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    سوال - جستجو چند enum در یک ستون جدول دیتابیس

    سلام
    من با استفاده از entityFramwork به دیتابیس وصل شدم

    یه تیبل دارم که توش مقدار عددی یک enum رو نگه میدارم

    حالا یک select میخوام بزنم که اگه اینام های من یکی از 5 تا انتخابی بود نمایش داده بشه

    مثال عداد 1 و 2و 4و 7 اگر بودن تو اون ستون نمایش داده بشه توجه کنین که عدد ها همون enum ها هستن

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: سوال - جستجو چند enum در یک کالمن دیتابیس


    /جستجو بر اساس ستون enum
    var query=context.table.Where(c=>c.colEnum==(int)EnumV ar.One
    ||c.colEnum==(int)EnumVar.Two ||c.colEnum==(int)EnumVar.Four ||
    c.colEnum==(int)EnumVar.Seven ).ToList();


    //انتخاب سطر هایی با شرایط گفته شده در بالا با این توضیح که سطر هایی که شامل شرط نباشند عدد صفر قرار میگیرد
    var query=context.table.Select(c=>new{
    tmpolounEunm=(c.colEnum==(int)EnumVar.One ||c.colEnum==(int)EnumVar.Two
    ||c.colEnum==(int)EnumVar.Four
    ||c.colEnum==(int)EnumVar.Seven)?c.colEnum:0}).ToL ist();

    First,solve the problem then write the code

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: سوال - جستجو چند enum در یک کالمن دیتابیس

    مرسی از جواب گویی شما
    حال مسعله رو سخت ترش کنم

    بخوام با دیتا ست دیزایینی(فایل های xsd >>>> DataSet1.xsd) این کار رو پیاده سازی کنم که بیاد پارامتر بگیره ولی تعداد پارامترها(عداد Enum ) متغییر باشه چکار کنیم که بار واکشی اطلاعات بیفته رو دوش دیتابیس نه برنامه؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 خرداد 1392, 08:44 صبح
  2. مشکل در کد نمایش max یک ستون جدول دیتابیس
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 17 آبان 1390, 19:51 عصر
  3. بایند کردن چند رکورد در یک ستون گرید ویو
    نوشته شده توسط Ishtar_4552 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 14 مهر 1390, 18:03 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1390, 11:31 صبح
  5. سوال: نشان دادن متن به جای اعداد موجود در یک ستون جدول درخروجی sp
    نوشته شده توسط DotNet_King در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1387, 09:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •