نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در طراحی فرم ثبت نام (عملگر | کار نمیکند)

  1. #1
    کاربر جدید آواتار AmirHoseinHmd
    تاریخ عضویت
    تیر 1395
    محل زندگی
    تهران، ایران
    پست
    9

    مشکل در طراحی فرم ثبت نام (عملگر | کار نمیکند)

    سلام دوستان خسته نباشید.

    ببخشید من داشتم روی یک فرم ثبت نام تحت ویندوز کار میکردم که به یک مشکلی بر خوردم.
    سورس کد و فایل exe برنامه رو هم زیپ کردم و ضمیمه کردم کیتونید ببینید

    مشکلم اینه که قسمت جنسیت (sex) کار نمیکنه یعنی وقتی مقدار درست هم مینم میگه اشتباهه
    سورس کد رو ببینید متوجه میشید:
    ممنون میش اگه راهنماییم کنید اشتباهم کجاست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در طراحی فرم ثبت نام (عملگر | کار نمیکند)

    برای انتخاب یک مورد از چند انتخاب بهتره از کمبوباکس یا رادیوباتن یا لیست باکس استفاده کنید.
    در کدی که نوشتید باید از && استفاده کنید
                else if (txtSex.Text != f && txtSex.Text != m)
    MessageBox.Show("Enter Valid Sex. (female) or (male)");

  3. #3
    کاربر جدید آواتار AmirHoseinHmd
    تاریخ عضویت
    تیر 1395
    محل زندگی
    تهران، ایران
    پست
    9

    نقل قول: مشکل در طراحی فرم ثبت نام (عملگر | کار نمیکند)

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    برای انتخاب یک مورد از چند انتخاب بهتره از کمبوباکس یا رادیوباتن یا لیست باکس استفاده کنید.
    در کدی که نوشتید باید از && استفاده کنید
                else if (txtSex.Text != f && txtSex.Text != m)
    MessageBox.Show("Enter Valid Sex. (female) or (male)");
    خیلی خیلی ممنون درست شد، فقط یه سوال دیگ اینکه باید چیکار کنم که به حروف بزرگ و کوچیک حساس نباشه؟مثلا اگه اینجا بزنم Male قبول نمیکنه :(
    اگه بخوام از کمبو باکس استفاده کنم کدش چجوری میشه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگي طراحي فرم ثبت نام در ويندوز فرم
    نوشته شده توسط sima_ahmadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 21 دی 1391, 12:57 عصر
  2. مشکل در طراحی فرم LOGIN
    نوشته شده توسط mohsenns5 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 35
    آخرین پست: یک شنبه 14 شهریور 1389, 09:17 صبح
  3. Question مشکل در طراحی فرم ثبت نام
    نوشته شده توسط mo_mokh_com1 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 خرداد 1388, 17:38 عصر
  4. مشکل در طراحی فرم
    نوشته شده توسط Borland-Delphi7 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 خرداد 1387, 11:05 صبح
  5. مشکل در طراحی فرم از طریق ویزارد؟
    نوشته شده توسط smderfan در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 دی 1385, 19:48 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •