نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کمک برای برنامه ورود به سایت و جست و جو در آن

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    Question کمک برای برنامه ربات ورود به سایت و جست و جو در آن

    سلام من میخوام برنامه ای بنویسم که در یک سایت لاگین کنم و وارد یک بخش مشخص بشم و یک سری مطالب رو از اونجا در دیتابیس خودم ثبت کنم ((به صورت ساده مثلا برم در بخش کاربر ها و نام کاربر اول رو در یک تکست باکس نمایش بدم...))
    اما نمیدونم چطور و چگونه...
    این خیلی به چیزی که من میخواستم نزدیک بود با کمی تغییر میشد همون اما اصلا نتونستم باهاش کار کنم و حتی یک تست اولیه بگیرم کلا خطا داشت: http://watin.org/

    از وقتی که برای کمک به بنده میگزارید بسیار سپاسگزارم
    آخرین ویرایش به وسیله mahlake : یک شنبه 17 بهمن 1395 در 14:14 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: کمک برای برنامه ورود به سایت و جست و جو در آن

    راستی زبان سایت مورد نظر asp هست..اگر سورس یا منبعی هم دارید که فکر میکنید میتونه مفید باشه ممنون میشم در اختیار بنده بگزارید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: کمک برای برنامه ورود به سایت و جست و جو در آن

    سلام مجدد آقا من این کد رو نوشتم و کار هم میکند فقط چند تا مشکل وجود دارد مثلا بعد لاگین وارد صفحه بعدی میشود و کد باید پس از لود کامل صفحه عملیات بعدی را انجام دهد اما خطا میدهد که من فکر میکنم که برای این هست که قبل از لود شدن و به وجود آمدن اون ای دی اون رو صدا میزنه و برنامه خطا میده... و حالا سوال:
    من چطور میتونم به برنامه بفهمونم که صبر کن تا لود تموم بشه بعد کد رو اجرا کن؟
    کد فعلی:

    browser = new IE();
    browser.GoTo("http://mysite.site/login.aspx?ReturnUrl=%2flogin%2fESET%2fCustomers.a spx");
    browser.TextField(Find.ByName("txtU")).TypeText("e brahimi");
    browser.TextField(Find.ByName("txtP")).TypeText("n emigam");
    browser.Button(Find.ByName("Button1")).Click();

    // این خط کدی هست که باید در صفحه بعد از لاگین اجرا بشه اما نمیشه اما وقتی به صورت جداگانه و مستقیم در همون صفحه اجرا میشه کار میکنه

    browser.Button("btnViewAll").Click();


تاپیک های مشابه

  1. مشکل استفاده از modal در بوت استرپ برای کد ورود به سایت
    نوشته شده توسط a-t-e-f-e-h در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1394, 18:43 عصر
  2. سوال: اطمینان از ورود به سایت و صحت USER,PASS در WebBrowser
    نوشته شده توسط AliRezaBeytari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 25 دی 1393, 20:51 عصر
  3. کد ajax برای loading ورود به سایت
    نوشته شده توسط Lord mahdi در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 تیر 1391, 11:53 صبح
  4. کمک برای برنامه لغتنامه به زبان C++‎
    نوشته شده توسط masoud_64 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1391, 00:28 صبح
  5. سوال: کمک برای امنیت در ورود به سایت
    نوشته شده توسط mamali-mohammad در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1390, 11:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •