نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کپی عکس (یا هر فایل)

  1. #1
    کاربر جدید آواتار sajjad6167
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    5

    کپی عکس (یا هر فایل)

    با سلام
    من برنامه‌ای نوشتم که در قسمتی از اون می خوام از عکس استفاده کنم برای انتقال فایل مجبور شدم فقط اسم عکس رو ذخیره کنم و آدرس و لود شدن عکس ها رو کد نویسی کنم حالا میخوام که هربار کاربر بخواد عکس استفاده کنه اون عکس در یک پوشه پیش فرض کپی بشه که هنگام انتقال مشکلی پیش نیاید
    برای کپی عکس یا هر فایل دیگه توی دلفی به یک پوشه دلخواه چکار باید کرد؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: کپی عکس (یا هر فایل)

    سلام.
    دستور CopyFile دقیقا همین کار رو می کنه
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: کپی عکس (یا هر فایل)

    توابع مربوط به چک کردن وجود فولدر و فایل

    DirectoryExists(const Directory: string; FollowLink: Boolean = True): Boolean

    FileExists(const FileName: string; FollowLink: Boolean = True): Boolean


    ایجاد دایرکتوری در صورت عدم وجود:
    CreateDir(const Dir: string): Boolean


    کپی فایل:
    CopyFile(lpExistingFileName, lpNewFileName: LPCWSTR; bFailIfExists: BOOL): BOOL



    توصیه میکنم کپی کردن فایلها رو در یک thread جداگانه انجام بدید

  4. #4

    نقل قول: کپی عکس (یا هر فایل)

    سلام
    من میخوام آدرس مبدا و مقصد رو از کاربر دریافت کنم،
    وقتی مثلا با edit اینکارو میکنم و نتیجه رو توی دستور movefile میزارم ارور میده که نوع ansichar و string فرق میکنه
    چطوری می تونم string روبه ansichar تبدیل کنم؟ راه دیگه ای بجز تبدیل هست؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamedjim
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    140

    نقل قول: کپی عکس (یا هر فایل)

    نقل قول نوشته شده توسط مصی زیزو مشاهده تاپیک
    سلام
    من میخوام آدرس مبدا و مقصد رو از کاربر دریافت کنم،
    وقتی مثلا با edit اینکارو میکنم و نتیجه رو توی دستور movefile میزارم ارور میده که نوع ansichar و string فرق میکنه
    چطوری می تونم string روبه ansichar تبدیل کنم؟ راه دیگه ای بجز تبدیل هست؟
    از PChar استفاده کن:
    MoveFile(PChar(Edit1.Text), PChar(Edit2.Text))

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 20:51 عصر
  2. سوال: کپی یک یا چند فایل در C++‎
    نوشته شده توسط R2du-soft در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 17 تیر 1391, 10:24 صبح
  3. قرار دادن دی ال ال یا هر فایل دیگه موقع نصب در روت ویندوز
    نوشته شده توسط sg.programmer در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 بهمن 1389, 07:09 صبح
  4. پاسخ: 19
    آخرین پست: شنبه 23 شهریور 1387, 09:17 صبح
  5. ارسال فایل wav با سوکت یا هر چی؟
    نوشته شده توسط hafeza در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 خرداد 1387, 23:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •