نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: شمسی سازی

  1. #1

    شمسی سازی

    درود دوستان من یک اسکریپتی دارم که با CodeIgniter نوشته شده توسط کسی دیگه میخام شمسی سازی بشه ، میشه بگین چطوری باید انجامش بدم؟ چه کارایی باید کنم مرحله به مرحله؟ با تشکر

  2. #2

    نقل قول: شمسی سازی

    سلام
    اگر میخوای توسط کس دیگه ای انچام بشه تو سایت هایی فریلنسری درخواستتو ارائه بده و کسی رو پیدا کن
    اگر خودت میخوای انجام بدی هم فایل jdf و از سیتش دانلود کن و تمام تابع های تاریخ و معادل سازی کن با تابع های این فایل

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: شمسی سازی

    سلام دوست عزیز
    برای اینکار از آموزش زیر استفاده کن
    افزودن تاریخ شمسی به کد ایگنایتر 3

  4. #4

    نقل قول: شمسی سازی

    درود استاد.
    من کاری که دقیقا گفتین تو یک اسکریپتی که با CodeIgniter نوشته شده کردم .
    منتها وقتی $autoload['helper'] = array('jdf_helper'); این رو بجای helpere خود اسکریپت جایگزین کردم صفحه رو که رفرش میدم صفحه سفی باز میشه! هیچی نمیاد دیگه !

    این helpere اسکریپت من هست
    $autoload['helper'] = array('url','file','form','security','string','inf lector','directory','download','multi_language');

    میشه داداش راهنمایی کنید؟ با تشکر

  5. #5

    نقل قول: شمسی سازی

    نقل قول نوشته شده توسط mehdikabouli مشاهده تاپیک
    درود استاد.
    من کاری که دقیقا گفتین تو یک اسکریپتی که با CodeIgniter نوشته شده کردم .
    منتها وقتی $autoload['helper'] = array('jdf_helper'); این رو بجای helpere خود اسکریپت جایگزین کردم صفحه رو که رفرش میدم صفحه سفی باز میشه! هیچی نمیاد دیگه !

    این helpere اسکریپت من هست
    $autoload['helper'] = array('url','file','form','security','string','inf lector','directory','download','multi_language');

    میشه داداش راهنمایی کنید؟ با تشکر
    اسم فایل helper منهای خود کلمه _helper باید بنویسی تا لود شه

    $autoload['helper'] = array('url','file','form','security','string','inf lector','directory','download','multi_language','j df');

    صفحه سفید میاد چون شما تو فایل index.php برنامه رو تو حالت production گذاشتی اگر عوض کنی ارور ها رو بهت نشون میده

  6. #6

    نقل قول: شمسی سازی

    من انجام دادم ولی چیزی شمسی نشد من روی اسکریپت perfex این کار را انجام دادم نه تقویم نه تاریخ شمسی شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: شمسی سازی تاریخ
    نوشته شده توسط leberman در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 شهریور 1392, 13:07 عصر
  2. سوال: شمسی سازی(جلالی) تاریخ ها
    نوشته شده توسط mahdi.iqu در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 13 اردیبهشت 1392, 17:43 عصر
  3. شمسی سازی تقویم
    نوشته شده توسط mohammad2407 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 بهمن 1391, 17:53 عصر
  4. سوال: تاریخ شمسی سازی
    نوشته شده توسط sinashahab در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 مهر 1389, 13:57 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •